Connect with us

Ελλάδα

Γιάννης Σκαφτούρος: Αυτοί είναι οι εκτελεστές του – Εικόνες ντοκουμέντα

Published

on

Νέα ντοκουμέντα από τους εκτελεστές του Γιάννη Σκαφτούρου, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, όσο προχωρούν οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των δραστών και εν συνεχεία των ηθικών αυτουργών.

Οι εικόνες καταγράφηκαν πέντε λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι και αφού οι τουλάχιστον τέσσερις εκτελεστές είχαν δολοφονήσει εν ψυχρώ τον Γιάννη Σκαφτούρο μέσα στην αυλή του εξοχικού του, κοντά στα Δερβενοχώρια.

Οι δράστες επιβαίνουν σε μηχανή, η οποία ακολουθεί μία άλλη μηχανή και ένα αυτοκίνητο.

Στην εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα ο Alpha φαίνεται ο σάκος που έχουν μέσα τα καλάσνικοφ, καθώς και η ενδοεπικοινωνία που έχουν στα κράνη τους. Επίσης, φορούν γάντια.

Επιπλέον, κάμερα κλειστού κυκλώματος δείχνει 8 λεπτά μετά το έγκλημα την πρώτη μηχανή των δραστών, που συνοδεύεται από ΙΧ. Η δεύτερη μηχανή ακολουθεί 34 δευτερόλεπτα μετά και είναι αυτή που αντιμετωπίζει πρόβλημα, με αποτέλεσμα οι εκτελεστές να φύγουν πεζή.

Οι αρχές εξετάζουν αν ο Γιάννης Σκαφτούρος είχε οικονομικές ή παλιές διαφορές, αν η εντολή εκτέλεσης του δόθηκε μέσα από τις φυλακές και αν το «χτύπημα» ήταν μήνυμα της «νέας γενιάς» της Greek Mafia.

in.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement