Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Γιάννης Σκαφτούρος: Συγκλονίζει η κόρη του που είδε με τα μάτια της την εκτέλεση – Περιγράφει καρέ καρέ όλα όσα συνέβησαν

Δημοσιεύθηκε

στις

Την εν ψυχρώ δολοφονία του πατέρα της Γιάννη Σκαφτούρου περιέγραψε φανερά συγκλονισμένη την Τετάρτη η κόρη του, Κατερίνα, η οποία ήταν παρούσα και είδε με τα μάτια της τους δράστες να εκτελούν τον πατέρα της.

«Ευτυχώς δεν πεθάναμε όλοι» είπε και ανέφερε πως ο πατέρας της δεν οπλοφορούσε.

Μιλώντας στην εκπομπή «Tlive» η Κατερίνα Σκαφτούρου διέψευσε τα όσα έχουν ακουστεί πως ο πατέρας της ανταπέδωσε τα πυρά, ενώ δήλωσε πως στην αυλή του σπιτιού της οικογένειάς της στα Σκούρτα Βοιωτίας είδε τρία άτομα.

«Ευτυχώς δεν πεθάναμε όλοι» υπογράμμισε η κόρη του 55χρονου περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν τη Δευτέρα του Πάσχα, την ημέρα δηλαδή που ο πατέρα της άφησε την τελευταία του πνοή.

«Ο πατέρας μου ‘έφυγε’ και η αδερφή μου κόντεψε να πεθάνει» συμπλήρωσε.

«Ο πατέρας μου δεν αισθανόταν να απειλείται»
«Δεν υπήρχε κανένας φρουρός» ξεκαθάρισε και είπε πως ο πατέρας της δεν αισθανόταν να απειλείται ή να φοβάται για κάτι και γι’ αυτό και δεν οπλοφορούσε.

«Φώναξαν ‘Γιάννη, Γιάννη’. Τους άκουσα να λένε ‘αυτός είναι’» τόνισε η κόρη του Γιάννη Σκαφτούρου, η οποία ωστόσο εξήγησε πως δεν θυμάται κάτι άλλο, λέγοντας χαρακτηριστικά «είχα βαρέσει κόκκινο».

IN.GR

Ροή ειδήσεων

Advertisement