Connect with us

Ερασιτεχνικό

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ: Ένα βήμα προς το όνειρο    

Published

on

 

Ιστορική θεωρείτε για την διοίκηση της Θύελλας Πατρών η συνάντηση που είχε στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος με τον Περιφεριάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη όπου και υπογράφτηκε η προγραμματική σύμβαση για την υλοποίηση του έργου στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου «Φ. Αραβαντινός».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα το πρωί η διοίκηση του συλλόγου μας βρέθηκε στη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος όπου υπογράφτηκε η προγραμματική σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο πρώην ξερό γήπεδο εντός του Αθλητικού Κέντρου Φ Αραβαντινός».

Ένα όνειρο ζωής παίρνει σάρκα και οστά και μια νέα σελίδα ανοίγει για το Ιστορικό μας Σωματείο στην 92χρονη ιστορία του.

Την περιφέρεια εκπροσώπησε προσωπικά ο ίδιος ο Περιφεριάρχης κ. Νεκτάριος  Φαρμάκης,τον οποίο και ευχαριστούμε για τη συμβολή του.

Στην υπογραφή της σύμβασης συμμετείχε και Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιόνιων νήσων κ. Παπαθεοδώρου Νίκος ως εκπρόσωπος του Ελληνικού Δημοσίου.

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μας βρέθηκε ο αρχηγός της ομάδος μας Πανίτσας Χρήστος οποίος παρέδωσε στο Περιφεριάρχη μια φανέλα ως αναμνηστικό δώρο. Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλλαν!!!

Ροή ειδήσεων

Advertisement