Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Με «όπλο» την έδρα ο Ολυμπιακός

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Από τις πιο γεμάτες Τετάρτες που μένουν για να ολοκληρωθεί η σεζόν είναι η σημερινή, καθώς έχουμε σπουδαία παιχνίδια Κυπέλλων, Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και εξ’ αναβολής αγώνες πρωταθλημάτων σε αρκετές χώρες.

Μάθε τα πάντα για την βετ365 στοιχηματική εταιρεία

Το ματς που ξεχωρίζει μακράν από τα υπόλοιπα στη χώρα μας είναι ο επαναληπτικός ημιτελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», με το 0-0 του πρώτου αγώνα να κάνει την πρόκριση να κρέμεται σε μια… κλωστή.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Είναι πολύ εμφανές πως έχει ρίξει έντονα τους ρυθμούς του στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν, μιας και ο τίτλος έχει εξασφαλιστεί, όμως το Κύπελλο είναι αυτό που θα πρέπει να απασχολεί τους «ερυθρόλευκους». Ο Μαρτίνς έχει ζητήσει από όλους να παρουσιαστούν καλύτεροι στη ρεβάνς του 0-0 της Τούμπας, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να χαθεί μια μεγάλη ευκαιρία για το νταμπλ. Ο κόσμος περιμένει πολλά και ο Ολυμπιακός καλείται να παίξει στο επίπεδο που μπορεί και να πάρει τη πρόκριση. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει τις επιστροφές των Αγκιμού και Βαλμπουενά, ενώ εκτός παραμένει ο Φορτούνης μαζί με τους υπόλοιπους που δεν υπολογίζονται μέχρι τέλους (Ονιεκούρου, Λόπες, Καρμπόβνικ).

ΠΑΟΚ: Προσπάθησε με όλες τις δυνάμεις του να πετύχει ένα γκολ που θα του έδινε σαφές προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, όμως δεν ήταν καλός στη τελική προσπάθεια και τελικά συμβιβάστηκε με τη «λευκή» ισοπαλία. Στόχος του «δικεφάλου» είναι να σκοράρει πρώτος στο Φάληρο, ώστε να μεταφέρει το βάρος στον αντίπαλο. Ξεκούραστος, πια, ο ΠΑΟΚ στοχεύει στο τρόπαιο, καθώς θα κλείσει θετικά η σεζόν, με μια πολύ καλή Ευρωπαϊκή πορεία. Ο Λουτσέσκου δε θα έχει στην αποστολή τον Βιεϊρίνια, τον Ελ Καντουρί και τον Μιχαηλίδη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το μεγάλο ντέρμπι του Κυπέλλου βρίσκει τον Ολυμπιακό να έχει φέρει τη πρόκριση στα μέτρα του. Παρότι ο ΠΑΟΚ με ένα γκολ θα βάλει «φωτιά» στο τελικό νικητή, οι «ερυθρόλευκοι» με τη βοήθεια του κόσμου τους έχουν τα φόντα να πάρουν τη νίκη. Θα επιλέξουμε τον άσο στο 1.95 του Stoiximan.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |


Ροή ειδήσεων

Advertisement