Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Με τη συνδρομή της Περιφέρειας ξεκίνησαν εργασίες για την προσωρινή αποκατάσταση στην παραλιακή ζώνη Ρίου – Αγίου Βασιλείου

Published

on

Το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το Δήμο Πατρέων ανέλαβε την προσωρινή αποκατάσταση του οδοστρώματος στον παραλιακό δρόμο που συνδέει το Ρίο με τον Άγιο Βασίλειο, όπου ξεκίνησαν ήδη οι εργασίες.
Κατά την επίσκεψή του ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, σε δηλώσεις του τόνισε ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αναγνωρίζει το σημαντικό πρόβλημα της επικινδυνότητας της περιοχής και στηριζόμενη στην κατάσταση έκτακτης ανάγκης που έχει κηρυχθεί ο δήμος, ανέλαβε την προσωρινή αποκατάσταση του οδοστρώματος εν αναμονή της υλοποίησης της ολοκληρωμένης μελέτης που έχει παραδοθεί στο αρμόδιο υπουργείο.
Ο κ. Μπονάνος ζητά την κατανόηση των πολιτών για την ταλαιπωρία και τονίζει ότι πρόθεση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας είναι να συνεργαστεί με τον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης προκειμένου να αποδοθεί ένα έργο προς όφελος των πολιτών για την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας τους.

Ροή ειδήσεων

Advertisement