Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Τίμησαν την Παναχαϊκή

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Με επιτυχία διεξήχθη το τουρνουά ακαδημιών «Καλάβρυτα – Άνοιξη 2022» το οποίο διοργάνωσε η ομάδα Α.Ε. Καλαβρύτων σε συνεργασία με την ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδος και το Κέντρο Παιδιού, Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Καλαβρύτων και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων.

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες υποδομών της Α.Ε. Καλαβρύτων, του Αετού Ρίου και της Τέμενης Αιγίου.

Παράλληλα ο δήμαρχος Καλαβρύτων και πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας, Θανάσης Παπαδόπουλος τίμησε την ιστορική ομάδα της Παναχαϊκής παραδίδοντας τιμητική πλακέτα στον γενικό αρχηγό των «κοκκινόμαυρων», Χρήστο Μικέ και στον γενικό διευθυντή, Αποστόλη Βεντουρή.

Ο Παπαδόπουλος επισήμανε την διαχρονική προσφορά της Παναχαϊκής στον τοπικό και όχι μόνον αθλητισμό και ευχήθηκε γρήγορα να ξαναβρεθεί εκεί που της αξίζει, στην κορυφαία κατηγορία του Πρωταθλήματος.

Ο γενικός αρχηγός της Παναχαϊκής Χρήστος Μικές εξέφρασε τις ευχαριστίες στην Α.Ε. Καλαβρύτων, στη δημοτική αρχή και σε όλους τους Καλαβρυτινούς φιλάθλους, για την τιμή που έκαναν στον ιστορικό σύλλογο, έδωσε αναμνηστικά δώρα, αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή παρουσία των Ακαδημιών τονίζοντας απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Α.Ε. Καλαβρύτων Τάκη Βαρβιτσίωτη, ότι θεμελιώνεται μια σχέση εποικοδομητική και πολυεπίπεδη με τα δύο σωματεία.


Ροή ειδήσεων

Advertisement