Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Μην περιμένουμε τίποτα καλύτερο

Δημοσιεύθηκε

στις

Έξι ομάδες περιμένουν την απόφαση και τα καπρίτσια του Μακεδονικού που έχασε εντός των γραμμών από την ανώτερη Λευκίμμη

Αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν θα πρέπει να απορούμε για την κατάντια του. Έξι ομάδες που κατέκτησαν το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής περιμένουν τόσο καιρό τι μέλλει γενέσθαι με την ένσταση του Μακεδονικού.

Και αν περιμένετε μπαράζ φαίνεται ότι έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας και το μάρμαρο το πληρώνουν οι ομάδες που κατέκτησαν εντός των αγωνιστικών γραμμών το πρωτάθλημα.

Μάταια περίμεναν όλοι να εκδικαστεί η έφεση του Μακεδονικού προχθές κατά της απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ, η οποία είχε απορρίψει την ένσταση της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη κατά της Λευκίμμης για παράνομη συμμετοχή παίκτη της δεύτερης.

Ο λόγος φυσικά που δεν εκδικάστηκε ούτε προχθές είναι ότι ο πληρεξούσιος δικηγόρος των «πράσινων» δήλωσε κώλυμα. Οπότε οι έξι ομάδες που έχουν δαπανήσει χρήματα και έχουν σχεδιάσει το πλάνο τους για τους αγώνες μπαράζ πηγαίνουν περίπατο για τα καπρίτσια του Μακεδονικού που απέναντι στην Λευκίμμη την τελευταία αγωνιστική δεν άξιζε να πάρει τίποτα παραπάνω από την ήττα.

«Καμπάνα» 56.000 ευρώ

Και ενώ η Παναχαϊκή αναμένει τη διεξαγωγή των μπαράζ ανόδου τα χρέη δεν σταματούν να την κυνηγάνε.

Αν τελικά η κοκκινόμαυρη ομάδα καταφέρει να πάρει την άνοδο για την Super League 2, θα κληθεί να αντιμετωπίσει παλιές… αμαρτίες. Τα χρέη συνεχώς αυξάνονται και το διαιτητικό δικαστήριο δικαίωσε τέσσερις πρώην κοκκινόμαυρους ποδοσφαιριστές. Ο λογαριασμός της Παναχαϊκής ανεβαίνει κι άλλο με το ποσό των 56.000 ευρώ.

Οι παλιοί κοκκινόμαυροι που κέρδισαν τις προσφυγές είναι οι Τσερούτι, Θύμιος Αργυρόπουλος, Γιώργος Μουστακόπουλος και Ξενοφώντας Πάνου, που θέλουν να λάβουν τα δεδουλευμένα τους.

Από την άλλη πλευρά η διοίκηση της Παναχαϊκής διαβεβαιώνει ότι όλα αυτά τα χρέη όταν έρθει η ώρα θα πληρωθούν και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα.

 

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement