Connect with us

Ερασιτεχνικό

Πρεμιέρα με Πανθυρεατικό το Πάτραι

Published

on

Το Τσιλιβί ο τελευταίος αντίπαλος του Πάτραι στα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική

Επιτέλους ολοκληρώθηκε και το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ζακύνθου με το Τσιλιβί να αναδεικνύεται πρωταθλητής καθώς επικράτησε με 2-1 της Θύελλας Αμπελοκήπων.

Αυτό σημαίνει ότι έγινε γνωστός και ο 6ος αντίπαλος του ΑΠΣ Πάτραι συμπληρώνοντας το «παζλ» στον όμιλο της Πελοποννήσου. Στις 8 Μαΐου οι «πράσινοι» ρίχνονται στην μάχη των μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική. Το εισιτήριο για την άνοδο θα πάρουν συνολικά 24 ομάδες δηλαδή τρεις σύλλογοι ανά όμιλο.

Στον όμιλο της Πελοποννήσου συμμετέχουν οι εξής ομάδες:

ΑΠΣ Πάτραι (ΕΠΣ Αχαΐας), Πανθυρεατικός (ΕΠΣ Αρκαδίας), Παλληξουριακός (ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης), Πανγυθεατικός (ΕΠΣ Λακωνίας), Πανηλειακός (ΕΠΣ Ηλείας), Τσιλιβί (ΕΠΣ Ζακύνθου) και Πανθουριακός (ΕΠΣ Μεσσηνίας).

Το συγκρότημα του Σταμάτη Σαρρή την Κυριακή 8 Μαΐου αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Πανθυρεατικό με στόχο το πρώτο τρίποντο… έτσι ώστε να μπει με το δεξί στα μπαράζ. Το μεγάλο ζήτημα είναι αν η ΕΠΣ Αχαΐας προλάβει να αντικαταστήσει τον πλαστικό χλοοτάπητα που ανεγκέφαλοι έκαψαν πετώντας βεγγαλικά το βράδυ της Ανάστασης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ένωση κάνει προσπάθειες έτσι ώστε όταν ξεκινήσουν τα μπαράζ το γήπεδο των Προσφυγικών που είναι και η έδρα των «πράσινων» να είναι πανέτοιμο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement