Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Υγεία

Εύκολα υγιεινά φαγητά για τους πολυάσχολους!

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας μάς κάνουν πολλές φορές να ξεχνάμε τι είναι σημαντικό και τι όχι στη διατροφή μας. Έτσι, καταλήγουμε στο να τρεφόμαστε με φαγητά που δεν κάνουν καλό στον οργανισμό αλλά και στην υγεία μας. Αν είστε πολυάσχολοι και δεν βρίσκετε χρόνο να ετοιμάσετε το αγαπημένο, αλλά και υγιεινό γεύμα για το γραφείο, σάς έχουμε τη λύση, με προτάσεις yummy φαγητών που θα σας ενθουσιάσουν!

Πάμε να δούμε μαζί, τις κατηγορίες γευμάτων που χρειαζόμαστε μέσα σε μία μέρα, φτιάχνοντας μαζί το ταπεράκι μας.

But first, breakfast!

Το πρωινό είναι ένα από τα πιο σημαντικά γεύματα της ημέρας, καθώς μάς δίνει το κατάλληλο boost ενέργειας που χρειαζόμαστε για να ξεκινήσουμε δυναμικά. Επίσης, είναι και ένα από αυτά που συνήθως παραλείπουμε, με αποτέλεσμα αυτό να επηρεάζει κατά πολύ τις διατροφικές μας συνήθειες. Αν δεν προλαβαίνετε να πάρετε το πρωινό σας στο σπίτι, μπορείτε να ακολουθήσετε ένα τέλειο κόλπο, προετοιμάζοντας το από το προηγούμενο βράδυ. Επιλέξτε το αγαπημένο σας γιαούρτι, φρούτα, δημητριακά και μέλι και τοποθετήστε τα όλα σε ένα αεροστεγές βαζάκι, μέσα στο ψυγείο. Έτσι, θα έχετε ένα υγιεινό και απολαυστικό πρωινό, έτοιμο για να το γευτείτε, με το ξεκίνημα της ημέρας.

Εκτός από το γιαούρτι, εύκολο και γρήγορο πρωινό μπορεί να είναι το avocado toast με αυγά αλλά και ένα τοστάκι, με υλικά της επιλογής σας.

Διάλειμμα για μεσημεριανό

Ένα γεύμα, το οποίο δεν πρέπει να παραλείπουμε είναι και το μεσημεριανό, το οποίο και οι περισσότεροι δυσκολεύονται να ετοιμάσουν, λόγω χρόνου. Αν θέλετε να έχετε ένα οργανωμένο main γεύμα στη δουλειά, μπορείτε να «παίξετε» με επιλογές όπως τορτίγια με κοτόπουλο και λαχανικά αλλά και γρήγορη υγιεινή πίτσα με βάση την αραβική πίτα. Είναι σημαντικό να ετοιμάζετε ένα ταπεράκι, που θα περιέχει όλα αυτά που χρειάζεστε για το γεύμα σας, όπως κρέας ή υδατάνθρακες, αλλά και λαχανικά σε σαλάτα ή σε άλλη μορφή.

Επίσης εύκολη και γρήγορη επιλογή αποτελεί και η σούπα, την οποία μπορείτε να φτιάξετε σε λίγα λεπτά και να την απολαύσετε ζεστή και μυρωδάτη.

Snacks

Τα snacks ολοκληρώνουν τη γευματική «παλέτα» της ημέρας μας και αποτελούν μια τέλεια λύση για αναπληρώσουμε την ενέργεια  που χρειαζόμαστε και να φτιάξουμε τη διάθεσή μας. Τα ίδια αποτελούν τη μορφή γεύματος-φαγητού που πάντα μπορούμε να έχουμε μέσα στην τσάντα μας.

Οι επιλογές που μπορείτε να δοκιμάσετε σε snacks είναι τα φρούτα, οι ξηροί καρποί αλλά και οι μπάρες σε διάφορες γεύσεις και με ποικιλία υλικών, όπως τα δημητριακά. Εξίσου τέλεια επιλογή αποτελεί και η μαύρη σοκολάτα, που βοηθά στη δημιουργικότητα και τη μνήμη.

Η top επιλογή σας, στην υγιεινή και πλούσια διατροφή!

Αν ο χρόνος σας είναι τόσο περιορισμένος και δεν σας επιτρέπει να ετοιμάσετε το καθημερινό σας φαγητό, η λύση βρίσκεται στα υγιεινά γεύματα Fitness Meals. Οι σεφ της Fitness Meals ετοιμάζουν τα γεύματά σας με τις πιο αγνές και ποιοτικές πρώτες ύλες για να σας προσφέρουν καθημερινά τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε. Και τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ…! Μπορείτε να επιλέξετε το μενού σας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία με yummy εκδοχές ανά εβδομάδα , μήνα ή με μεμονωμένη παραγγελία και να οργανώσετε την καθημερινότητά σας, εύκολα και γρήγορα!

Μπείτε σε πρόγραμμα, με τα γεύματα που κάνουν καλό στη διατροφή αλλά και στη διάθεσή σας και κάντε την οργάνωση της εβδομάδας σας … παιχνιδάκι!

Ροή ειδήσεων

Advertisement