Connect with us

Ερασιτεχνικό

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Φιλικό με τη Νίκη Προαστίου

Published

on

Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι θα δώσει η ομάδα της Παναχαϊκής καθώς όπως όλα δείχνουν για την έναρξη των μπαράζ ανόδου υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος αφού ούτε την Τετάρτη εκδικάστηκε η έφεση του Μακεδονικού.

Ο έμπειρος τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος θέλοντας να κρατήσει όσο αυτό είναι εφικτό «ζεστούς» τους ποδοσφαιριστές τους έκλεισε ένα ακόμα παιχνίδι με την ομάδα της Νίκης Προαστίου που έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Η φιλική αυτή αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 4:30 μ.μ. στο γήπεδο της Αγυιάς. Οι δύο σύλλογοι φέτος ξανασυναντιούνται για δεύτερη φορά καθώς είχε προηγηθεί πριν λίγους μήνες ο αγώνας κυπέλλου με την Παναχαϊκή να αποκλείεται από τον θεσμό εφόσον ηττήθηκε στα πέναλτι με 5-4.

Δυστυχώς ο Σούλης Παπαδόπουλος πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί έτσι ώστε να κρατήσει σε αγωνιστικό ρυθμό τους κοκκινόμαυρους και γι’ αυτό αναζητά αντιπάλους που θα μπορέσουν με κάποιο τρόπο να αντισταθούν στην πίεση.

Από κει και πέρα όλοι εύχονται πολύ γρήγορα να εκδικαστεί η έφεση του Μακεδονικού που έχει οριστεί σε νέα ημερομηνία και θα συζητηθεί την Τρίτη 3 Μαΐου.

Οι τραγελαφικές αυτές καταστάσεις πρέπει να τελειώσουν άμεσα και να παρθεί μια απόφαση έτσι ώστε οι έξι ομάδες που βρίσκονται σε αναμονή να ξεκινήσουν τα μπαράζ για να διεκδικήσουν την άνοδό τους στη Σούπερ Λιγκ 2.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement