Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Μπαίνει το «πρέπει» στη Στουτγκάρδη

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Μόλις τρεις είναι οι αγωνιστικές που μένουν στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και μπορεί στα περισσότερα το ενδιαφέρον να εστιάζεται στη κορυφή και τις «ομηρικές» μάχες για τον τίτλο, υπάρχει όμως, όπως κάθε χρόνο και ο αγώνας της παραμονής. Μαθε τα παντα για τα προγνωστικα στοιχηματοσ κουπόνι

Στη Μπουντεσλίγκα, η Γκρόιτερ μας «αποχαιρέτησε», όμως οι υπόλοιπες θέσεις του υποβιβασμού και των μπαράζ, ακόμα «παίζονται». Η Στουτγκάρδη είναι μια από τις εμπλεκόμενες και σήμερα υποδέχεται τη σωσμένη Βόλφσμπουργκ, σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά για τους Σουηβούς.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Δε μπόρεσε να κοντράρει στα ίσα τη Χέρτα στο Βερολίνο τη περασμένη εβδομάδα και γνώρισε μια ήττα που μπορεί να αποβεί καταστροφική σε περίπτωση που δε πάρει το ζητούμενο στις τελευταίες 3 αγωνιστικές. Η Στουτγκάρδη οφείλει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την έδρα της (έχει εντός Βόλφσμπουργκ και Κολωνία, εκτός τη Μπάγερν), να πάρει το λιγότερο 6 πόντους σε αυτά τα ματς και να περιμένει κάποιο καλό νέο από τα υπόλοιπα ματς, για να τερματίσει αρχικά στη θέση των μπαράζ και στη συνέχεια να κοιτάξει και την απευθείας παραμονή. Κόντρα στους «λύκους» θα αναγκαστεί να επιτεθεί από την αρχή, έχοντας τις απουσίες των Αχαμάντα, Ντιντάβι, Σάνκο, Εμβουμπά και Νάρτεϊ.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: «Άστραψε και βρόντησε» κόντρα στη Μάιντς τη περασμένη αγωνιστική, βγάζοντας μέσα στο γήπεδο όλη τη πίεση που είχε τη φετινή σεζόν. Με το εντυπωσιακό 5-0 μπορεί πλέον να αισθάνεται απόλυτα ασφαλής στη κατηγορία και θα ψάξει ένα βαθμό στις τελευταίες 3 αγωνιστικές για να σφραγίσει και μαθηματικά τη παραμονή. Ο κόουτς Κόφελντ ζήτησε από όλους σοβαρότητα μέχρι το φινάλε και δεν έκρυψε πως η ομάδα του θα κυνηγήσει περισσότερους βαθμούς για καλύτερο πλασάρισμα. Ενόψει Στουτγκάρδης, εκτός είναι οι βασικοί Οτάβιο και Βάλντσμιντ, όπως και οι Γουίλιαμ και Φαν ντερ Βεν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το κίνητρο αποτελεί τη πιο βασική σταθερά στις τελευταίες αγωνιστικές των πρωταθλημάτων και από αυτό η Στουτγκάρδη έχει μπόλικο. Γνωρίζοντας πως σε άλλο γήπεδο παίζει η Χέρτα με τη Μπίλεφελντ, ένα τρίποντο επί της αδιάφορης, αλλά ισχυρής Βόλφσμπουργκ, ίσως της δώσει κρίσιμους πόντους. Στο 2.05 ο άσος στον Stoiximan.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ροή ειδήσεων

Advertisement