Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Σκληρό «καρύδι» η Μπρέντφορντ

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Μπαίνουμε σε μια εβδομάδα που θα κριθούν τα πάντα στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τις ομάδες που θα παίξουν στους τελικούς τις τελευταίες ημέρες του μήνα. Στη Γερμανία σήμερα Λειψία και Άιντραχτ παίζουν για τη Μπουντεσλίγκα πριν τα ματς τους στο Γιουρόπα και πιθανό να δούμε εκπλήξεις. Μάθε τα πάντα για την ιντερβετεν

Το ματς, όμως, που ξεχωρίζει, είναι αυτό στην Αγγλία για τη Πρέμιερ Λιγκ και πιο συγκεκριμένα στο Μάντσεστερ. Η Γιουνάιτεντ ψάχνει την επιστροφή στις νίκες απέναντι στη φορμαρισμένη Μπρέντφορντ, κάτι εύκολο στα λόγια, αλλά δύσκολο στη πράξη.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ολοένα και πέφτει βαθμολογικά η Γιουνάιτεντ το τελευταίο διάστημα, μιας και συμπλήρωσε το 3ο σερί της παιχνίδι χωρίς νίκη, αυτή τη φορά μένοντας στην ισοπαλία με τη Τσέλσι. Η εικόνα της ήταν και πάλι κακή και ίσως να αισθάνεται τυχερή που πήρε το βαθμό. Ο στόχος της 4άδας είναι, πάντως, ακόμα ανοιχτός και ο Ράγκνικ θέλει να αφήσει το σύλλογο έχοντας τουλάχιστον πάρει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Κόντρα στη Μπρέντφορντ δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης, με το Γερμανό τεχνικό να στερείται των υπηρεσιών των Πογκμπά, Σάντσο, Μαγκουάιρ και Σο, ενώ οι Μπισάκα και Φρεντ λογίζονται ως αμφίβολοι.

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Ελάχιστοι ήταν εκείνοι που περίμεναν πως η Μπρέντρφορντ, μόλις 4 στροφές πριν το φινάλε της φετινής σεζόν θα ήταν ουσιαστικά εκτός κινδύνου παραμονής στη παρθενική της συμμετοχή. Οι Λονδρέζοι πέρα από καλές εμφανίσεις και μεγάλες νίκες, έδειξαν πως δε χρειάζεται να έχεις ένα ρόστερ γεμάτο με μεγάλα ονόματα και ακριβά συμβόλαια για να πετύχεις. Βέβαια, η παρουσία του Έρικσεν το δεύτερο μισό έπαιξε το ρόλο της και ο κόουτς Φρανκ απολαμβάνει τη ζωή στις «μέλισσες». Το ματς με τη Γιουνάιτεντ θα είναι πολύ δύσκολο, όμως αν οι νεοφώτιστοι παίξουν όπως ξέρουν, έχουν ελπίδες για κάτι καλό. Γκοντός, Ονιέκα και Γιόργκενσεν είναι εκτός, οριακά οι Πίνοκ και Κάνιος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μόνο νίκη θέλουν οι γηπεδούχοι και υπό άλλες συνθήκες το ματς θα ήταν μια τυπική διαδικασία γι’ αυτούς. Τώρα, όμως, οι «διάβολοι» δεν είναι καθόλου καλά και η Μπρέντφορντ είναι ακριβώς το αντίθετο. Λογική, αν και χαμηλή, είναι η επιλογή του να σκοράρουν αμφότερες στο 1.67 της Novibet.

Στοιχηματικές εταιρείες και προσφορές* Interwetten στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement