Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(3/5)

Published

on

Κριός
Ο Μάιος θα έχει κατά βάση κάποια προβλήματα επικοινωνίας και κατά συνέπεια συνεννόησης με τους άλλους και αυτό είναι κάτι που θα γίνει εμφανές από τις πρώτες κιόλας ημέρες. Από σήμερα ο αισθηματικός τομέας έρχεται στο προσκήνιο και θα σε ωθήσει να δώσεις προτεραιότητα στα συναισθήματά σου.

Ταύρος
Ο Μάιος θα είναι ένας κομβικός μήνας για εσένα καθώς κατά τη διάρκειά του θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη έκλειψη αυτής της χρονιάς η οποία δείχνει σημαντικές αλλαγές, αποφάσεις και πολύ πιθανόν το κλείσιμο κάποιων κύκλων στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Ο μήνας θα ξεκινήσει με πολλές σκέψεις που θα αφορούν έσοδα-έξοδα.

Δίδυμοι
Ο Μάιος θα είναι ένας καθοριστικός μήνας για εσένα καθώς κατά τη διάρκεια του θα κάνουν την εμφάνισή τους καταστάσεις οι οποίες έχουν μείνει ημιτελείς και συζητήσεις οι οποίες έπρεπε να είχαν γίνει αλλά για κάποιους λόγους δεν έγιναν. Όλα αυτά θα σε ωθήσουν σε αποφάσεις που θα καθορίσουν την εξέλιξη προσωπικών και επαγγελματικών ζητημάτων.

Καρκίνος
Θα δοθεί έμφαση σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς στις 11/5 ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο του Κριού και θα δημιουργήσει ευνοϊκές καταστάσεις αλλά και προϋποθέσεις για την επίτευξη επαγγελματικών στόχων. Η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Κριού σήμερα και σε συνδυασμό με το Δία είναι πολύ πιθανό να φέρει μία γνωριμία.

Λέων
Ο Μάιος θα ξεκινήσει ιδιαίτερα επικοινωνιακά για εσένα καθώς από τη μία ο Ερμής στο ζώδιο των Διδύμων ενισχύει επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους, από την άλλη ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο του Κριού και θα δημιουργήσει πολύ καλές προϋποθέσεις για συναντήσεις με πρόσωπα του ευρύτερου σου περιβάλλοντος, μετακινήσεις και ταξίδια!

Παρθένος
Η προσοχή του από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις που φαίνεται πως σε απασχόλησαν αρκετά το προηγούμενο διάστημα θα στραφεί στη δουλειά, την καριέρα, τις επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά και σε κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν το παρελθόν. Η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού σήμερα θα δημιουργήσει συναισθηματική εσωστρέφεια.

 

Ζυγός
Θα δώσεις έμφαση στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και αυτό είναι κάτι που θα φανεί με την σημερινή είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού. Ύστερα από κάποιες ημέρες (11/5) θα την ακολουθήσει και ο Δίας στο ίδιο ζώδιο εγκαινιάζοντας ένα διάστημα με ευκαιρίες για μία νέα προσωπική σχέση, συζητήσεις για νέες συνεργασίες καθώς και αλλαγές και ανακατατάξεις σε αυτό τον τομέα.

Σκορπιός
Ο Μάιος θα είναι ένας καθοριστικός μήνας καθώς θα κλείσει τον πρώτο κύκλο εκλείψεων για το 2022 (η προηγούμενη έκλειψη (Ηλίου) έγινε στις 30/4 στο ζώδιο του Ταύρου και αυτή (Σελήνης) θα γίνει στις 16/5 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού. Άρχισαν να σε απασχολούν περισσότερο σχέσεις ή συνεργασίες.

Τοξότης
Ο Μάιος προμηνύεται ένας ευχάριστος μήνας για εσένα με έμφαση στην προσωπική σου ζωή και στις αισθηματικές σου υποθέσεις αλλά και με κάποιες δουλειές της καθημερινότητας οι οποίες θα «κλέβουν» ολοένα και περισσότερο από το χρόνο σου, όμως φαίνεται πως τελικά θα υπάρξει ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που θέλεις να κάνεις και αυτά που πρέπει να κάνεις.

Αιγόκερως
Θα δώσεις έμφαση σε ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητά σου καθώς και σε κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις οι οποίες φαίνεται πως είτε θα κάνουν είτε θα ξανα-κάνουν την εμφάνισή τους. Τις πρώτες ημέρες του μήνα δώσε προτεραιότητα σε δουλειές που θέλεις να τελειώνουν και να ξεμπερδεύεις μαζί τους.

Υδροχόος
Ο μήνας αυτός θα καταδείξει τα ζητήματα που έχουν παραμείνει σε εκκρεμότητα και θα αποτελέσει τη συνέχεια κάποιων θεμάτων τα οποία έκαναν την εμφάνισή τους στο τέλος του Απριλίου με την έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιο του Ταύρου. Η επικοινωνία χρειάζεται προσοχή. Η Αφροδίτη θα ενισχύσει τη διάθεση σου για νέες γνωριμίες.

Ιχθύες
Ο μήνας αυτός θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα τα οποία αφορούν το ταμείο σου αλλά και το σπίτι καθώς οι αστρολογικές συγκυρίες που θα υπάρξουν θα φέρουν τα παραπάνω στο προσκήνιο. Το προσεχές διάστημα (μέχρι και το Σεπτέμβριο) θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για αύξηση των πόρων σου και για καλύτερη διαχείριση των εξόδων σου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement