Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Survivor spoiler: Ποιος αποχωρεί αυτή την εβδομάδα;

Δημοσιεύθηκε

στις

Εβδομάδα μεγάλων εντάσεων στο Survivor αυτή που διανύουμε, με ορισμένες από τις υποψηφιότητες για αποχώρηση να ανατρέπουν το σκηνικό. Φαίνεται, όμως, ότι ανατρεπτικό θα είναι και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού.

Στο πρώτο συμβούλιο του Survivor για αυτή την εβδομάδα, το βράδυ της Κυριακής, η πλειοψηφία των Μπλε έδειξε τον Τάκη Καραγκούνια ως τον πλέον ανεπιθύμητο παίκτη, οπότε και συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και αναδείχθηκε ως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Για μια ακόμα φορά, τη νύχτα της Δευτέρας, η κόκκινη και η μπλε ομάδα του Survivor βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να συναντήσουν τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό και να μάθουν ποιοι θα συναντήσουν στον… τάκο τον Τάκη Καραγκούνια.

Ο μισθοφόρος και παίκτης των Μπλε μοιάζει να αποτελεί πλέον κόκκινο πανί και για τις δύο ομάδες. Στο νέο επεισόδιο του Survivor, μάλιστα, ο Τάκης Καραγκούνιας δεν δίστασε να απειλήσει και δύο παίκτες της αντίπαλης ομάδας. Συγκεκριμένα τον Απόστολο Ρουβά και την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ανεβάζοντας… στροφές στην παραλία του Αγίου Δομινίκου.

Στη νέα ψηφοφορία, όμως, οι Μπλε είχαν και πάλι ξεκάθαρη άποψη για το ποιος πρέπει να βγει στον τάκο και ενδεχομένως να αποχωρήσει από την ομάδα τους. Έτσι και ψηφίστηκε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Στη συνέχεια η Στέλλα Ανδρεάδου, η οποία είχε κερδίσει στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας για την μπλε ομάδα του Survivor, κλήθηκε να δώσει ακόμη έναν συμπαίκτη της στον τάκο και αυτή ήταν προς έκπληξη όλων η Σοφιάνα Αβραμάκη.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor, λοιπόν, είναι ο Τάκης Καραγκούνιας, η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Σοφιάνα Αβραμάκη.

Ποιος αποχωρεί αυτή την εβδομάδα από το Survivor;
Σύμφωνα με τα ανεπίσημα spoiler που κυκλοφορούν -τα οποία μεταφέρουμε όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη- το πρόσωπο που θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα είναι η Σοφιάννα Αβραμάκη. Αν αυτό το spoiler επιβεβαιωθεί αντιλαμβανόμαστε ότι η επόμενη μέρα στο Survivor θα έχει πολλές αλλαγές στρατηγικής και σίγουρα ακόμα μεγαλύτερες εντάσεις.

Ωστόσο, μόνο η προβολή του επεισοδίου το βράδυ της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ μπορεί να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις πληροφορίες για το αποτέλεσμα.


Ροή ειδήσεων

Advertisement