Connect with us

Παναχαϊκή

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα

Published

on

Η Παναχαϊκή περιμένει να τελεσιδικήσει η απόφαση του Μακεδονικού για να παίξει στα μπαράζ ανόδου

Ο χρόνος ξεκίνησε να μετρά αντίστροφα πρωτίστως για την Παναχαϊκή κι έπειτα για τις υπόλοιπες ομάδες, καθώς χθες συζητήθηκε από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ η έφεση του Μακεδονικού κατά της Λευκίμμης με τις δύο πλευρές να παίρνουν προθεσμία για σήμερα, προκειμένου να καταθέσουν τα υπομνήματά τους.

Πρώτα ο θεός, η απόφαση θα τελεσιδικήσει και πιθανώς να ανακοινωθεί αύριο, οπότε η Παναχαϊκή αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες που συμμετέχουν στα μπαράζ ανόδου, περιμένουν να βγει οριστικά ο πρωταθλητής στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και να ξεκινήσουν -επιτέλους- τα μπαράζ ανόδου.

ΒΓΗΚΕ Ο ΝΕΟΣ ΜΙΚΕΛΑΤΟΣ

Η σύζυγος του Δημήτρη Μικελάτου, Κωνσταντίνα Καραγεωργοπούλου, έφερε χθεςστον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το δεύτερο της οικογένειας και όπως είναι λογικό το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η Παναχαϊκή εξέδωσε ανακοίνωση για το γεγονός, δίνοντας και τις δικές της ευχές: «Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Δημήτρης Μικελάτος.

Ο έμπειρος επιθετικός χθες έγινε για δεύτερη φορά πατέρας καθώς η σύζυγός του Κωνσταντίνα Καραγεωργοπούλου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι! Η «κοκκινόμαυρη» οικογένεια εύχεται στον Δημήτρη και στη σύζυγό του να τους ζήσει το νέο μέλος της οικογένειας και να είναι καλότυχο!».

 

Η Παναχαϊκή στο γραφείο της Χριστίνας Αλεξοπούλου

Η Αχαιή βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χριστίνα Αλεξοπούλου είχε τη χαρά να υποδεχθεί στο γραφείο της, στελέχη της Παναχαϊκής και να συζητήσει μαζί τους για την πορείας της ιστορικής πατρινής ομάδας. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο επικεφαλής της ποδοσφαιρικής ομάδας Πέτρος Σταθάκης, ο γενικός αρχηγός Χρήστος Μικές και ο ενωσιακός προπονητής Κώστας Σωτηρόπουλος, ειδικός συνεργάτης της Παναχαϊκής.

Η κυρία Αλεξοπούλου ενημερώθηκε για τον σχεδιασμό της Παναχαϊκής και τα επόμενα βήματά της στη νέα περίοδο που αφορούν τόσο στο αγωνιστικό μέρος, όσο και στη σύνδεσή της με την τοπική κοινωνία.

Η βουλευτής Αχαΐας εξέφρασε την αμέριστη στήριξή της στην ιστορική ομάδα της πόλης μας και κυρίως στο αγώνα της για την επιστροφή στην κατηγορία που της αξίζει.

Πολλοί μεγάλοι άσοι, πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές, θα βρεθούν τη Δευτέρα 9 Μαΐου στην Πάτρα προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του Ανδρέα Μιχαλόπουλου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement