Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Τα χόρτα «έπνιξαν» το 59ο Δημοτικό

Published

on

Την ανάγκη κοπής των χόρτων στο 59ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών Σκιόεσσα (Βούντενη) επισημαίνει με επιστολή της προς τους αρμόδιους αντιδημάρχους, η δημοτική παράταξη «Ώρα Πατρών», αναφέροντας πως «έχουμε δεχθεί εύλογα παράπονα γονέων που τα παιδιά τους είναι μαθητές στο 59ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας Σκιόεσσα (Βούντενη) σχετικά με την κοπή χόρτων τα οποία είναι γύρω και μέσα στον προαύλιο χώρο του σχολείου.

Ο διευθυντής του Σχολείου σας έχει αποστείλει επανειλημμένως έγγραφα προκειμένου να γίνει η κοπή, καθότι η βλάστηση είναι πυκνή αλλά χωρίς καμία ανταπόκριση μέχρι σήμερα.
Μιλήσαμε με την πρόεδρο των γονέων και κηδεμόνων του 59ου Δημοτικού Σχολείου της Βούντενης κ. Ζερδεβά η οποία μας εξέφρασε τους φόβους και τους κινδύνους τους οποίους διατρέχουν μικροί μαθητές».
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
Εξ άλλου συνεχίζονται οι εργασίες πρασίνου και καθαριότητας στους κοινόχρηστους χώρους της Πάτρας. Αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα περιλαμβάνει εργασίες στα τέσσερα δημοτικά διαμερίσματα. Χθες τα συνεργία του Τμήματος Πρασίνου έκαναν
εργασίες στην πλατεία Χαντζή στο Ανατολικό Διαμέρισμα, στην πλατεία Κοσιώνη στην Ανθείας και Ευβοίας στο Νότιο Διαμέρισμα, στην πλατεία Αυστραλίας στο Αρκτικό Διαμέρισμα και στην περιοχή του Παντοκράτορα, στο Κεντρικό Διαμέρισμα. Παράλληλα οι εργαζόμενοι μετέφεραν δένδρα ελιάς και τα φύτεψαν στην περιοχή του ΝΟΠ, όπου είχε φυτευτεί κι άλλη σειρά ελαιόδενδρων.

Ροή ειδήσεων

Advertisement