Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Γιώργος Μύρτσος στο gnomip: “Έρχομαι να τιμήσω τον πατέρα μου Α. Μιχαλόπουλο”

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην Πάτρα θα βρίσκεται ο παλαίμαχος τερματοφύλακας-τέως διεθνής-της Παναχαικής, του Πάτραι, του Ολυμπιακού κι άλλων συλλόγων Γιώργος Μύρτσος μαζί με τον συμπαίκτη του και φίλο του Λεωνίδα Βόσδου, προκειμένου να παραστούν στο φιλικό παιχνίδι που γίνεται την προσεχή Δευτέρα στη μνήμη του Ανδρέα Μιχαλόπουλου με επίλεκτους ποδοσφαιριστές.

Ο Γιώργος Μύρτσος μίλησε στη Γνώμη τόσο για την παρουσία του στην φιλική αυτή αναμέτρηση, όσο και για τη βράβευση, που θα του γίνει πριν ξεκινήσει ο αγώνας μπαράζ ανόδου του Πάτραι με τον Πανθυρεατικό μεθαύριο στο γήπεδο των Προσφυγικών.

Ερωτώμενος για το πως νιώθει που έρχεται μετά από χρόνια στην αχαική πρωτεύουσα είπε: “Η πόλη της Πάτρας είναι το δεύτερο σπίτι μου, έζησα εδώ τα καλύτερα ποδοσφαιρικά μου χρόνια. Θα έχω την ευκαιρία να δω φίλους από τα παλιά και να είσαι σίγουρος θα γυρίσω όλα τα σοκάκια και δεν θα κοιμηθώ καθόλου”.

Ερωτώμενος για το προσεχές παιχνίδι των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών με τους Επίλεκτους στη μνήμη του Ανδρέα Μιχαλόπουλου ανέφερε: “Είναι τιμή μου που θα παραβρεθώ σε αυτόν αγώνα. Ο αείμνηστος Ανδρέας Μιχαλόπουλος ήταν πατέρας μου και για αυτό τον τιμώ με την παρουσία μου”.

Ερωτώμενος για τη βράβευσή του από το ιστορικό Πάτραι τόνισε: “Αποδέχτηκα την πρόσκληση από τους διοικούντες την ομάδα, αφού ήταν ο σύλλογος από τον οποίο και ξεκίνησα την επαγγελματική καριέρα μου. Θα είμαι στην κερκίδα για να δω τους παίκτες να κερδίζουν τον αντίπαλό τους και να κάνουν βήμα προς την άνοδο που οδηγεί στην Γ’ Εθνική κατηγορία”.
ΤΑΣΟΣ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ


Ροή ειδήσεων

Advertisement