Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Συνεργασίες

178,1 εκατομμύρια ευρώ το Κοινωνικό Προϊόν της Interamerican για το 2021

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Η Interamerican το 2021 παρήγαγε και διένειμε από τις δραστηριότητές της, άμεσα και έμμεσα,  Κοινωνικό Προϊόν αξίας 178,1 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που αποτυπώνει τη συνεισφορά της στην οικονομία της χώρας και στην κοινωνία γενικότερα. 

Συγκεκριμένα η εταιρεία, κατέβαλε σε μισθούς και παροχές προς τους εργαζόμενούς της 35,1 εκατομμύρια ευρώ και 6,6 εκατομμύρια ευρώ ως φόρο εισοδήματος, εισέφερε σε ασφαλιστικά ταμεία 10,1 εκατομμύρια ευρώ, ενώ  πραγματοποίησε επενδύσεις σε πάγιο εξοπλισμό της τάξης  των 9,8 εκατομμυρίων ευρώ. Οι πληρωμές της σε προμηθευτές και διαμεσολαβητές ανήλθαν στα 116,3 εκατομμύρια ευρώ και η αξία που αποδόθηκε άμεσα από την Interamerican στην κοινωνία κατά το 2021, μέσα από ενέργειες Εταιρικής Υπευθυνότητας, έφθασε το ποσό των 230 χιλιάδες ευρώ.

«Για την Interamerican, ως ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας,  η οικονομική ευρωστία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το υπεύθυνο επιχειρείν και τη συνεχή απόδοση αξίας στην κοινωνία. Η εταιρεία είναι σταθερά προσανατολισμένη σε ένα νέο επιχειρηματικό αναπτυξιακό μοντέλο, στο οποίο θέτει σε προτεραιότητα τη σύνδεση της στρατηγικής Βιώσιμης Ανάπτυξης με το εταιρικό της DNA», αναφέρει η Χρύσα Ελευθερίου, Sustainability & Stakeholders Relations Leader του ομίλου Interamerican. 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement