Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Filothei Women Gala: Σούπερ συμμετοχές στο ύψος γυναικών

Δημοσιεύθηκε

στις

Σούπερ αγώνα ύψους προβλέπεται να δούμε στο διεθνές μίτινγκ του continental tour(Bronze), Filothei Women Gala, αφού ήδη έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους οι καλύτερες Ελληνίδες υψίστριες και κορυφαίες άλτριες του εξωτερικού.

Και φέτος, το στάδιο της Φιλοθέης «Σ. Κυριακίδης» θα γεμίσει εξαιρετικές αθλήτριες και σύμφωνα με τις συμμετοχές, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί έως τώρα, φαίνεται πως στο ύψος ο πήχης θα ανέβει… ψηλά.

Η ανερχόμενη σταρ από τη Σερβία, Αντζελίνα Τόπιτς (1.88μ), που ήδη έχει κάνει ένα μέρος της προετοιμασίας της στην Ελλάδα θα παραβρεθεί στο μίτινγκ της 1ης Ιουνίου με στόχο το νέο ρεκόρ ενώ η φιναλίστ των Ολυμπιακών Αγώνων από το Μαυροβούνιο και 4η στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Βελιγράδι, Μαρίγια Βούκοβιτς (1.97μ) που προπονείται με την Ιωάννα Σιώμου θα αγωνιστεί για ακόμη μία φορά στο Filothei Women Gala. H νεαρή Κύπρια άλτρια, Δέσποινα Χαραλάμπους (1.84μ) θα αγωνιστεί επίσης μαζί με την Τσέχα πρωταθλήτρια Μιχαέλα Χρούμπα (1.94μ). Μέχρι στιγμής, τις ξένες συμμετοχές ολοκληρώνει η 22χρονη Λιθουανή Ούλτρε Μπαϊκστιτέ (1.90μ).

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδος Τατιάνα Γκούσιν (ρεκόρ 1.91μ), Ιωάννα Ζάκκα (1.91μ), Παναγιώτα Δόση (1.86μ), Δέσποινα Μαλταμπέ (1.83μ) και Ελευθερία Χριστογεώργου (1.81μ) δε θα λείψουν φυσικά από τον κορυφαίο αγώνα ενώ όλες τους θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Θυμίζουμε πως ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 1η Ιουνίου, στις 17:30 το απόγευμα και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3, όπως κάθε χρόνο.


Ροή ειδήσεων

Advertisement