Connect with us

Αθλητισμός

Πανελλήνιο ραντεβού- Η οικοδέσποινα ομάδα της Παναχαϊκής

Στο κλειστό γυμναστήριο της Παναχαϊκής Γ.Ε. (5 μ.μ.) η πρώτη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας

Published

on

Η Πάτρα θα αποτελέσει από σήμερα έως τη Δευτέρα 9 Μαΐου το επίκεντρο του πανελλήνιου πυγμαχικού ενδιαφέροντος. Στο κλειστό γυμναστήριο της Παναχαϊκής Γ.Ε. θα φιλοξενηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων, παμπαίδων-παγκορασίδων που αποτελεί τον προθάλαμο για τους εξελίξιμους αθλητές να μπουν στο μαγικό κόσμο των ριγκ.

Οι συμμετοχές έχουν κλείσει στις 140. Οι αγώνες καθημερινά θα αρχίζουν στις 5 μ.μ. εκτός από την Κυριακή που οι τελικοί θα ξεκινήσουν στις 12.30 μ.

ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΗ ΔΕΚΑΔΑ

Από την οικοδέσποινα Παναχαϊκή, όπου υπήρξε τις τελευταίες ημέρες κινητοποίηση στο οργανωτικό επίπεδο από τον Προπονητή Νίκο Πλέα έχουν προετοιμασθεί οι: Μαρία Γεωργοπούλου, Ιωάννα Κάντζαρη, Ανδρομάχη Πετρίτση, Χριστίνα Φωτοπούλου, Λυδία Συνοδινού, Λαμπρινή Γιαννακοπούλου και οι νεαροί πυγμάχοι Γιώργος Χουλιάρας, Άγγελος Πολύδωρος, Γιώργος Νικολάου και Γιώργος Πλέας.

ΤΡΙΠΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ Η ΕΑΠ

Για την ΕΑΠ από τον Γιάννη Χαζάπη έχουν προετοιμασθεί οι: Φίλιππος Μπάσης 54κ. Παίδων, Γιάννης Χρονόπουλος 57κ. Παμπαίδων, Νίκος Μπεναρλής 37κ.- 40 κ. Παμπαίδων.

Ο ΣΒΑ ΤΟΦΑΛΟΣ ΜΕ ΘΟΔΩΡΟ ΓΚΑΤΖΟΓΙΑ

Ο προπονητής του ΣΒΑ Δ. Τόφαλος Μάκης Συνοδινός έχει προετοιμάσει τον Παμπαίδα Θόδωρο Γκατζόγια.

ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΡΑΝΙΑ ΚΑΝΤΖΑΡΗ

Με μια αθλήτρια, την Ράνια Κάντζαρη θα συμμετάσχει ο Μίλωνας του Ηλία Πελεκούδα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων.

*Καθημερινά τα πρωινά θα γίνεται η ζύγιση των αθλητών.

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΧΑΡΗ ΜΑΡΙΟΛΗ

Ακόμη στην Πάτρα αναμένεται να βρεθεί ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας Χάρης Μαριόλης με την πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ., ο οποίος θα έχει επαφές με την πλειοψηφία των παραγόντων των ομάδων που θα παρακολουθήσουν τους αγώνες.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement