Connect with us

Στοίχημα

Το θέλει περισσότερο η Ρόμα

Published

on

Ξέρουμε πλέον τις δυο ομάδες που θα παίξουν στον φετινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ώρα να μάθουμε και τα δυο ζευγάρια στους άλλους δυο Ευρωπαϊκούς τελικούς, που φέτος δείχνουν να είναι πολύ αμφίρροποι. Μάθε τα πάντα για την στοιχηματική stoiximan.

Για το Γιουρόπα Λιγκ, οι Γερμανικές Λειψία και Άιντραχτ θέλουν να επιβεβαιώσουν την ανωτερότητά τους από το πρώτο ματς, ενώ στο νεοσύστατο Κόνφερενς, Μαρσέιγ, Φέγενορντ, Ρόμα και Λέστερ μπαίνουν σε δυο ματς που δύσκολα κάποιος μπορεί να βγάλει φαβορί.

ΡΟΜΑ: Ολοένα και απομακρύνεται το ενδεχόμενο να προλάβει τη πρώτη 4άδα στο πρωτάθλημα η Ρόμα, κάτι που σημαίνει πως βασικός στόχος των «τζιαλορόσι» γίνεται αυτόματα η κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ, που θα κάνει αυτομάτως τη σεζόν επιτυχημένη. Η Ιταλική ομάδα δεν έδινε βάρος στη διοργάνωση μέχρι το σημείο που έφτασε στα νοκ-άουτ. Μετά βρήκε το τρόπο να συνδυάζει τα εντός και εκτός συνόρων ώστε να είναι μέσα σε όλους τους στόχους της. Ο Μουρίνιο είναι ένα τεχνικός που γνωρίζει πως να συμπεριφερθεί στα νοκ-άουτ, έτσι περιμένουμε τους «Ρωμαίους» να κυνηγούν το γκολ και μετά να παίζουν όσο σκληρά χρειαστεί για τη πρόκριση. Μοναδικός απών για το ματς με τη Λέστερ ο Μκιταριάν.

ΛΕΣΤΕΡ: Δεν έκανε τη σεζόν που θα ήθελε στη Πρέμιερ Λιγκ, όμως η πορεία της ομάδας από την εποχή που πήρε το πρωτάθλημα είναι άκρως επιτυχημένη, αποδεικνύοντας πως δεν ήταν «φούσκα». Έπαιξε στο τοπ επίπεδο στην Ευρώπη, πήρε Κύπελλο και σήμερα διεκδικεί τη παρουσία της σε έναν Ευρωπαϊκό τελικό. Μετά το 1-1 στην έδρα της, είναι αναγκασμένη να κυνηγήσει τη νίκη στη Ρώμη και έχει δείξει πως μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Ο Ρότζερς περιμένει με αγωνία να δει αν θα είναι ΟΚ ο Βάρντι για να ξεκινήσει, εκτός οι Μπέρτραντ και Εντίντι, οριακά και ο Μάντισον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε αυτό το επίπεδο, η εμπειρία και η θέληση παίζουν μεγάλο ρόλο. Η Ρόμα είναι μια ομάδα που γνωρίζει την Ευρώπη, έχει ένα τεχνικό που είναι «μανούλα» σε τέτοια ματς και παρότι οι Άγγλοι θα έχουν φάσεις, θεωρούμε πως ο άσος στο 2.17 της Novibet είναι δίκαιος.

Στοιχηματικές εταιρείες και προσφορές* εγγραφής στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement