Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Με καθυστέρηση η παράδοση-Προχωρά η αποκατάσταση της παραλιακής οδού Ελευθερίας στο Ρίο

Published

on

Τον παραλιακό δρόμο του Ρίου, στον οποίο γίνονται εργασίες αποκατάστασης, επισκέφθηκε χθες το πρωί ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, που συνοδευόταν από αρμόδιους υπαλλήλους των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, ενώ το σημείο επισκέφθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος.

Οι εργασίες, θυμίζουμε ότι ξεκίνησαν στις 28 Απριλίου, με συνεργεία του Δήμου Πατρέων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και αφορούν την αποκατάσταση της οδού Ελευθερίας, από το ύψος της οδού 28ης Οκτωβρίου, μέχρι την στροφή που οδηγεί στην παλαιά εθνική οδό και τον Αγ. Βασίλειο.
Ο δρόμος υπέστη σοβαρές ζημιές, από την σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή, τον περασμένο Νοέμβριο. Οι εργασίες χρονικά, ίσως ξεπεράσουν το δεκαήμερο και φτάσουν τις δεκαπέντε ημέρες, δεδομένου ότι αποκαλύφθηκαν στην πορεία του σκαψίματος υπόγεια δικτύων ομβρίων υδάτων, που προκαλούν μια μικρή, αλλά αντιμετωπίσιμη καθυστέρηση.
Θερμή παράκληση της Δημοτικής Αρχής, προς τους οδηγούς, κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής, να επιλέγουν άλλους δρόμους για να φτάσουν στον προορισμό τους, διευκολύνοντας τους εργαζόμενους, αλλά και για να ολοκληρωθούν οι εργασίες, εντός του χρόνου που έχει υπολογιστεί.
Την ίδια ώρα, καμία εργασία δεν έχει ξεκινήσει ακόμη στην παραλιακή Βραχνεΐκων, που επίσης υπέστη ζημιές από τα καιρικά φαινόμενα του χειμώνα. Με πρωτοβουλία κατοίκων και επιχειρηματιών έγινε καθαρισμός και μία προσπάθεια μερικής αποκατάστασης, ωστόσο, τα προβλήματα της διάβρωσης παραμένουν έντονα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement