Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Στον «αυτόματο» η Μονακό

Δημοσιεύθηκε

στις

Το λιγότερο κομβικό θα είναι το τριήμερο που έρχεται για τις περισσότερες ομάδες στα πρωταθλήματα ανά τον κόσμο, καθώς τα πράγματα έχουν αρχίσει να ξεκαθαρίζουν αναφορικά με τις πρώτες και τις τελευταίες θέσεις. Δύσκολα θα βρει κάποιος αδιάφορο παιχνίδι, κάτι που ισχύει και για σήμερα. Μαθε τα πάντα για την κλήρωση τζόκερ.

Για τη Λιγκ 1, λοιπόν, η 4η Μονακό δοκιμάζεται στην έδρα της πρωταθλήτριας Λιλ, στοχεύοντας στο να συνεχίσει τη πίεση σε Ρεν και Μαρσέιγ, στη μάχη που δίνουν οι τρεις τους για 2 από τις 3 πρώτες θέσεις.

ΛΙΛ: Προσπάθησε σαν πρωταθλήτρια να κάνει κάτι εξίσου καλό φέτος εντός και εκτός συνόρων, πήρε κάποιες μεγάλες νίκες, όμως αυτό δεν έφτασε για να κάνει τη Λιλ για 2η σερί σεζόν επιτυχημένη. Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη είχε αντίκτυπο και στο πρωτάθλημα, εκεί που η ομάδα έμεινε πολύ πίσω από τις Ευρωπαϊκές θέσεις και πλέον κάνει τα πλάνα της για την ερχόμενη σεζόν. Στόχος είναι να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της όσο το δυνατό καλύτερα. Ενόψει του αγώνα με τη Μονακό, ο κόουτς Γκουρβενέκ δε θα έχει τον τραυματία Σέκα και τους τιμωρημένους Γιλμάζ και Σάντσες.

ΜΟΝΑΚΟ: Δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να νικήσει με 2-0 την Ανζέ τη περασμένη αγωνιστική και έπιασε εν νέου τη Ρεν στους 62 πόντους, μειώνοντας παράλληλα την απόσταση από τη Μαρσέιγ στους 3. Οι Μονεγάσκοι στο δεύτερο γύρο παίζουν μπάλα υψηλού επιπέδου και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματά τους. Με τρια ματς να μένουν, όλοι στο σύλλογο θεωρούν πως αν γίνει το απόλυτο, η ομάδα θα βρεθεί μέσα στη 3άδα και η αρχή πρέπει να γίνει από το βορρά και την έδρα της Λιλ. Ο Φιλίπ Κλεμέντ δείχνει να βρίσκει το ιδανικό σχήμα στα τελευταία ματς, με 7 σερί νίκες και στο επόμενο ραντεβού έχει γνωστούς απόντες τους Φάμπρεγκας, Ντιατά και Μαρτίνς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το κίνητρο είναι το πιο σημαντικό μας «όπλο» όταν κυνηγάμε ένα σημείο τις τελευταίες αγωνιστικές των πρωταθλημάτων. Η Μονακό, πέραν του ότι είναι σε τρομερή κατάσταση, θέλει τη νίκη κόντρα στην αδιάφορη Λιλ για να συνεχίσει τη προσπάθειά της για τη τριάδα. Έχει όλα τα φόντα να τη πάρει, στο 1.95 του Stoiximan.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |


Ροή ειδήσεων

Advertisement