Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Το Netflix «κόβει» τη σειρά κινουμένων σχεδίων της Meghan Markle

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Netflix ακύρωσε την παραγωγή “Pearl”, τη σειρά κινουμένων σχεδίων που δημιούργησε η Meghan Markle, στο πλαίσιο περικοπών που κάνει η πλατφόρμα, εξαιτίας της μείωσης συνδρομητών.

Η καινούρια σειρά βρισκόταν στο στάδιο της ανάπτυξης, όμως το δίκτυο αποφάσισε να μην την προχωρήσει. Το συγκεκριμένο project είχε ανακοινωθεί τον Αύγουστο του 2021, μέσω της εταιρείας Archewell Productions που ανήκει στη Meghan Markle και τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry.

Η σειρά θα πραγματευόταν τις περιπέτειες ενός 12χρονου κοριτσιού, το οποίο αντλεί έμπνευση από διαφορετικές γυναίκες που είχαν επιρροή.

 

Η Meghan Markle, η οποία ήταν η εκτελεστική παραγωγός της σειράς, είχε δηλώσει σχετικά: «Όπως πολλά κορίτσια στην ηλικία της, η ηρωίδα μας, η Pearl, βρίσκεται σε ένα ταξίδι ανακάλυψης του εαυτού της καθώς προσπαθεί να ξεπεράσει τις προκλήσεις της καθημερινότητας».

Η Meghan και ο πρίγκιπας Harry είχα υπογράψει συμφωνία για την παραγωγή περιεχομένου για το Netflix, αφότου παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα στη Βρετανία. Παρά την ακύρωση της συγκεκριμένης σειράς η συνεργασία τους συνεχίζεται στα υπόλοιπα projects. Το ενδεχόμενο το “Pearl” να το αναλάβει κάποια άλλη υπηρεσία streaming, παραμένει ανοιχτό, αν και προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία σχετική ανακοίνωση.

Ροή ειδήσεων

Advertisement