Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-PLAY OUT: Υπάρχει αγωνία

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Σούπερ παιχνίδια περιλαμβάνει η 8η αγωνιστική των μπαράζ παραμονής της Α’ Κατηγορίας

 

Η μάχη των μπαράζ παραμονής της Α’ Κατηγορίας συνεχίζεται σήμερα (5 μ.μ.) με την 8η αγωνιστική.

Τα βλέμματα θα είναι στραμμένα σε αρκετά γήπεδα αφού όλα τα ματς είναι πέρα για πέρα σημαντικά.

Αρχικά να ξεκινήσουμε από το παιχνίδι των Προσφυγικών. Η Αρόη θέλει τη νίκη έτσι ώστε να κλειδώσει… την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος. Από την άλλη μεριά όμως ο Δαβουρλής μετά το σπουδαίο «τρίποντο» που απέσπασε από το Λιμνοχώρι θέλει επιπλέον ένα ακόμα έτσι ώστε να βάλει τις βάσεις για παραμονή στην Α’ Κατηγορία. Ένα παιχνίδι λοιπόν πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες το οποίο θα διευθύνει ο έμπειρος ρέφερι Κώστας Ανδριανός.

Στο γήπεδο του Ρίου το Άνω Καστρίτσι σε ένα ματς που δεν υπάρχει επιστροφή υποδέχεται τον Αχαιό Σαραβαλίου που μάχεται για την παραμονή του. Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο επίσης έμπειρος διαιτητής Γιώργος Παπαδόπουλος.

Παιχνίδι δίχως αύριο είναι και αυτό που δίνει η Θύελλα Αιγίου με αντίπαλο την Δόξα Νιφορεΐκων. Οι γηπεδούχοι έχουν την τελευταία τους ευκαιρία για να ελπίζουν σε παραμονή, αν την χάσουν τότε ο υποβιβασμός θα είναι πιο ορατός από ποτέ. Τα Καλάβρυτα υποδέχονται τελικά την Αναγέννηση Πατρών και επιθυμούν τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα τους φέρει πιο κοντά στην παραμονή.

Τέλος η Αναγέννηση Ψαθοπύργου υποδέχεται την Πάτρα 2005 σε ένα ματς που αν το κερδίσουν βάζουν γερά τα θεμέλια για να ανανεώσουν την παραμονή τους στην Κατηγορία. Από την άλλη πλευρά η Πάτρα με 18 βαθμούς θέλει το «τρίποντο» για να κλειδώσει και αυτή την παραμονή της στην κατηγορία με την αναμέτρηση να διευθύνει ο Νίκος Χρονάς.

Αναλυτικά το σημερινό (5 μ.μ.) πρόγραμμα με τους διαιτητές:

Γήπ. Προσφυγικών: Α.Π.Ο. Αρόη-Δαβουρλής K. ’92, Κώστας Ανδριανός

Γήπ. Θ. Χρυσανθόπουλος: Αναγέννηση Ψαθόπυργου-Πάτρα 2005, Νίκος Χρονάς

Γήπ. Ρίου: Άνω Καστρίτσι-Αχαιός Σαραβαλίου, Γιώργος Παπαδόπουλος

Γήπ. Δημοτικό Στ. Αιγίου: Θύελλα Αιγίου-Δόξα Νιφορεΐκων, Αλέξανδρος Φωκάς

Γήπ. Καλαβρύτων: Καλάβρυτα-Αναγέννηση Πατρών, Κώστας Ταξιάρχης.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement