Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σοκ στην Πάτρα: Νεκρός εντοπίστηκε ο 68χρονος αθλητής Χριστόφορος Δουραμάνης μετά από πτώση σε χαράδρα 100 μέτρων

Δημοσιεύθηκε

στις

Τραγική κατάληξη είχε ο αγώνας στο τέταρτο ενετικό μονοπάτι στη Ναύπακτο, καθώς ο 68χρονος Πατρινός αθλητής Χριστόφορος Δουραμάνης που είχε πέσει σε χαράδρα 100 μέτρων βρέθηκε νεκρός.

Το γεγονός έχει συγκλονίσει την αχαϊκή πρωτεύουσα. Ο Χριστόφορος Δουραμάνης ήταν πρωταθλητής στα φουσκωτά και λάτρης των πεζοποριών και του αθλητισμού.
Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην Πάτρα, το 2019 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Αλέκο Χρυσανθακόπουλο. Είχε συμμετάσχει σε πολλούς αγώνες και πανελλήνια πρωταθλήματα.

Νεότερη εξέλιξη:
Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο 68χρονος γνωστός αθλητής σε χαράδρα στην ορεινή Ναυπακτία. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις έπεσε σε χαράδρα 100 μέτρων και καταβάλλεται προσπάθεια από ομάδα έξι πυροσβεστών της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών για την ανάσυρσή του. Σύμφωνα με πληροφορίες του gnomip.gr πρόκειται για τον πολύ γνωστό αθλητή της Πάτρας, Χριστόφορο Δουραμάνη.
.

Στις 5:41 το Πυροσβεστικό Σώμα ανακοίνωσε τα εξής: “Σε εξέλιξη επιχείρηση ανάσυρσης άνδρα από δύσβατο σημείο στην περιοχή Σκάλα Ναυπάκτου. Επιχειρούν 9 #πυροσβέστες με την Ο.Ο.Ε.Δ. της 6ης ΕΜΑΚ”.

Ο έμπειρος αθλητής έτρεξε στην ομάδα των 10 χιλιομέτρων και είναι έμπειρος αθλητής.

Πρώτη ενημέρωση: Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και στην 6η ΕΜΑΚ Πάτρας καθώς αθλητής που λάμβανε μέρος στους αγώνες δρόμου του 4ου Αρχαίου Ασκληπιείου Σκάλας της ορεινής Ναυπακτίας έπεσε σε χαράδρα 70 μέτρων.

Σήμανε συναγερμός στις αρμόδιες αρχές και η ορειβατική ομάδα έρευνας και διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας, αποτελούμενη από έξι διασώστες, αναχώρησε από την Πάτρα για να συνδράμει στις έρευνες για τον εντοπισμό του 68χρονου αθλητή, ο οποίος δεν έφθασε στο σημείο τερματισμού.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην επιχείρηση συμμετέχουν τρία οχήματα της Π.Υ. Ναυπάκτου και ένα από την Πάτρα με ισχυρύ δύναμη της Πυροσβεστικής και κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ. Η επιχείρηση αναμένεται να διαρκέσει ώρες καθώς δεν είναι εύκολο να γίνει προσέγγιση στο σημείο όπου έχει πέσει το άτομο. Σωστικές δυνάμεις βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement