Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Τοπική αγορά

Ο νέος «γίγαντας» στο χώρο των τροφίμων προχωρά στην συγκρότηση αυτόνομου δικτύου πωλητών στη Δυτική Ελλάδα

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε διαδικασία διερεύνησης και αναζήτησης προσωπικού και στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας, το οποίο θα κληθεί να στελεχώσει τις ανάγκες του δικτύου πωλήσεων των εταιρειών που έχει αποκτήσει ο ιδιοκτήτης της Chipita AE, Σπύρος Θεοδωρόπουλος.

Με την κίνηση για την απόκτηση του το 100% της Νίκας (Αλλαντικά) Α.Ε. και την απόκτηση του 45% της Σοκολατοποιίας ΙΟΝ, ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος βρίσκεται σε αναζήτηση στελεχών, τα οποία θα δημιουργήσουν έναν ενιαίο δίκτυο πωλήσεων στη Δυτική Ελλάδα. Το δίκτυο θα απευθύνεται στα σημεία λιανικής πώλησης σε ΑχαΪΑ, Ηλεία και Αιτ/νια, με τα οποία θα συνεργάζονται όλες οι εξαγορασθείσες επιχειρήσεις αλλά και ευρύτερα οι επιχειρήσεις που έχει στην ομπρέλα του αυτή τη στιγμή ο επιχειρηματίας.
Στην Πάτρα ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας της Chipita AE και Νίκας Α.Ε. εργάζεται η εταιρεία «ΜΠΑΓΙΩΡΓΟΣ» η οποία ξεκίνησε σαν ατομική επιχείρηση το 1987 και το 1998, και μετά από μία πετυχημένη και ανοδική πορεία, έγινε Α.Ε. πάντα κάτω από την πετυχημένη διοίκηση του ιδρυτού και διευθυντή της Γεώργιου Μπαγιώργου. Από το 2002 η εταιρεία μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες σύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις 1.200 τ.μ. στο Άνω Καστρίτσι
Εκτός από Chipita, Νίκας και ΙΟΝ, ο όμιλος Σ. Θεοδωρόπουλος θα εκπροσωπεί στην Δυτική Ελλάδα και άλλες εαγορασθείσες επιχιερήσεις, Έδεσμα – Αμβροσία, Ελληνικοί Χυμοί κά.
Επιδίωξη αποτελεί αφενός η ενοποίηση των πωλήσεων προς τα σημεία λιανικής και η επίτευξη οικονομικών κλίμακας, όσο και η επαναστελέχωση από μηδενικής βάσης του συγκεκριμένου, νευραλγικού τομέα επιχειρηματικής λειτουργίας.
To δίκτυο πωλήσεων που σκοπεύει να δημιουργήσει ο Αθηναίος επιχειρηματίας αφορά στα μικρότερα σημεία πώλησης, δεδομένου ότι η βασική διαφορά με την λειτουργία των σούπερ μάρκετ, είναι ότι τα δεύτερα λειτουργούν μέσω κεντρικών αποθηκών, σε αντίθεση με τα μικρότερα καταστήματα στα οποία η διανομή γίνεται επί τόπου στα επιμέρους σημεία πώλησης.

Περισσότερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement