Connect with us

Στοίχημα

Παίρνει το τρίποντο ο Άρης

Published

on

Έχουμε γίνει… γραφικοί αναφέροντας το πόσο σημαντικά είναι τα παιχνίδια στις τελευταίες αγωνιστικές για το μεγαλύτερο σύνολο των ομάδων σε όλες τις χώρες. Στόχος μας είναι να βρούμε ένα καλό συνδυασμό κινήτρου και απόδοσης για να ποντάρουμε. Μάθε τα πάντα για το pamestoixima.

Στα μέρη μας και την Ελληνική Σούπερ Λιγκ, ξεχωρίζει το μεγάλο Αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, όμως το σημείο μας θα είναι από το βραδινό παιχνίδι του Άρη με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

ΑΡΗΣ: Έπαιξε στη Λεωφόρο πολύ νωρίς με παίκτη λιγότερο και παρότι βρέθηκε να χάνει στο πρώτο μέρος, πάλεψε το ματς, είχε χάσεις και λίγο έλειψε να πάρει το βαθμό. Το ματς με τον Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντικό, με τη νίκη να είναι μονόδρομος. Θα έχει το μυαλό του και στο τι γίνεται στο ΟΑΚΑ, εκεί που αν ο Παναθηναϊκός χάσει βαθμούς (πάντα σε συνδυασμό με τη νίκη του επί των «ερυθρολεύκων»), θα περάσει στη 3η θέση. Ο Μπούργκος, που επιστρέφει στο πάγκο, δε θα έχει τον τιμωρημένο Καμαρά, ενώ τραυματίες είναι οι Γκάνεα και Σάσα. Γεμάτο αναμένεται το «Κλ. Βικελίδης».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πανηγύρισε και μαθηματικά τον τίτλο μεσοβδόμαδα στην έδρα του ΠΑΟΚ, κάνοντας ίσως τη καλύτερη εμφάνισή του το τελευταίο διάστημα. Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν το τέλος της σεζόν, για τη φιέστα, ώστε να αρχίσουν τα πλάνα για το καλοκαίρι και το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και άφησε στην Αθήνα τους περισσότερους από τους βασικούς του. Έτσι, εκτός έμειναν οι Βατσλίκ, Μανωλάς, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Μπα, Λαλά, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Ροντρίγκες και Μασούρα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Μαρτίνς σε συνδυασμό με το σπουδαίο κίνητρο του Άρη, δίνουν προβάδισμα στους γηπεδούχους. Άλλωστε, οι «κίτρινοι» έχουν ξανανικήσει φέτος τον Ολυμπιακό στο ίδιο γήπεδο. Λογικός ο άσος στο 1.72 του Stoiximan.

Στοιχηματικές εταιρείες και προσφορές* εγγραφής παμε στοιχημα στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement