Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Π. Μαρινάκης στο Συνέδριο της ΝΔ: Η παράταξή μας αποκατέστησε τη δημοκρατία, κράτησε την Ελλάδα όρθια

Δημοσιεύθηκε

στις

«Ο κόσμος πρέπει να μάθει την αλήθεια: Η κυβέρνηση αυτή μείωσε τους περισσότερους φόρους από οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση, μείωσε τις ασφαλιστικές εισφορές, έχει δώσει περισσότερα χρήματα από οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, πήρε αποφάσεις πρώτη σε όλη την Ευρώπη να μειώσει την ανεργία σε χαμηλότερο ρεκόρ της τελευταίας 12ετίας και στήριξε το ΕΣΥ όσο ποτέ». Αυτό ανέφερε, κατά την ομιλία του στο 14ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Παύλος Μαρινάκης.

Ο κ. Μαρινάκης σημείωσε ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας «έχει πλάνο στο κράτος, όπου ήδη συντελείται μία ψηφιακή επανάσταση» και έδωσε έμφαση στο μεταναστευτικό, τονίζοντας πως οι ροές έχουν μειωθεί κατά 95%, και η ασφάλεια αποκαθίσταται καθώς η ΕΛΑΣ ενισχύεται.

«Αποκαταστάθηκαν οι προκλητικές παρεμβάσεις στον Ποινικό Κώδικα από την προηγούμενη κυβέρνηση, το νέο ασφαλιστικό δίνει πνοή στη νέα γενιά, θωρακίστηκε η άμυνα της χώρας με τις πιο ιστορικές συμφωνίες και βέβαια η διεθνής εικόνα της χώρας άλλαξε κατά 180 μοίρες, γίναμε πρωταγωνιστές με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που είναι υπόδειγμα ηγέτη σε ολόκληρη την Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο», πρόσθεσε.

Ροή ειδήσεων

Advertisement