Connect with us

Ερασιτεχνικό

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-PLAY OUT: Απασφάλισε… η Αρόη (Ολα τα Φ.Α.)

Published

on

 

 

Νίκησε με 2-0 τον Δαβουρλή και κλειδώνει… την παραμονή της στην Α’ Κατηγορία- Τεράστιες νίκες για Αετό Ρίου, Αχαιό και Αναγέννηση Ψαθ.

 

Νίκες από «χρυσάφι» σημείωσαν Αρόη, Αχαιός, Αετός Ρίου και Αναγέννηση Ψαθοπύργου κάνοντας το μεγάλο βήμα για την παραμονή τους στην Α’ Κατηγορία. Η Αρόη στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής με κορυφαίο τον Τάκη Σχοινά νίκησε με 2-0 τον Δαβουρλή και πήγε στους 21 βαθμούς που την θέλει να «κλειδώνει» την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία. Αντίθετα ο Δαβουρλής μπαίνει σε περιπέτειες που όπως όλα δείχνουν η ζώνη θα φτάσει ακόμα και στους 24 βαθμούς.

Ο Αχαιός πέρασε σαν «σίφουνας» από το γήπεδο του Ρίου συντρίβοντας με το βαρύ 5-1 το Άνω Καστρίτσι βάζοντας γερά θεμέλια για την παραμονή του.

Τεράστια νίκη σημείωσε και η Αναγέννηση Ψαθοπύργου που επικράτησε εντός έδρας με 3-1 της Πάτρας 2005. Το συγκρότημα του Κώστα Τσιπιανίτη με αυτή τη νίκη έφτασε τους 18 βαθμούς και βλέπει με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

«Τρίποντο» που θέλει να βλέπει με περισσότερη αισιοδοξία την παραμονή του πέτυχε και ο Αετός Ρίου καθώς επικράτησε με 2-1 του Λιμνοχωρίου.

Ο Πήγασος σε ένα ακόμα ματς δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη έτσι ώστε να κλειδώσει την παραμονή του στην κατηγορία καθώς στις καθυστερήσεις κατάφερε με τον Νίκο Αποσκίτη από τα 11 βήματα να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Η Θύελλα Αιγίου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Καραΐνδρο στο 51’ όμως αυτό δεν ήταν αρκετό καθώς το τελικό 1-1 δεν ικανοποιεί τους γηπεδούχους που πήγαν στους 9 βαθμούς. Φυσικά να σημειωθεί ότι το συγκρότημα του Κυριάκου Αθανασίου έχει να πάρει επιπλέον άκοπα 6 βαθμούς από τον Ηρακλή και τη Δόξα Χαλανδρίτσας.

Η Αναγέννηση Πατρών που αρχικά είχε δηλώσει ότι αδυνατεί να μεταβεί στα Καλάβρυτα εντέλει όχι μόνο το κατάφερε αλλά στο 96’ της συνάντησης έφερε και το ματς στα ίσια (1-1) ξυλιάζοντας στην κυριολεξία την ομάδα του Νίκου Παπαχρηστόπουλου που βλέπει την σωτηρία της πολύ δύσκολη.

Τέλος Δίας και Εθνικός/Πολύτεκνος πήραν άκοπα τους τρεις βαθμούς της νίκης από τον Ηρακλή και τη Δόξα Χαλανδρίτσας αντίστοιχα.

Αυτό σημαίνει ότι ο Εθνικός πήγε στους 18 βαθμούς ενώ ο Δίας στους 13.

 

ΑΝΩ ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ-ΑΧΑΙΟΣ 1-5

ΓΚΟΛ: 10’ Καρελάς – 17’ Κυριαζόπουλος, 39’ Γκέβορυ, 81’, 83’ Κυριακόπουλος, 89’ Καντάς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Παπαδόπουλος.

ΑΝΩ ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ (Δ. Σγούρας): Τουλίτσης, Πολυχρονόπουλος (76’ Γεωργίου), Δουληγέρης, Μπαλατής (86’ Μπουρδούλης), Ηρειώτης, Χριστόπουλος, Παπαβασιλείου (92’ Νικολόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Βαρελάς, Μπουρνάκας, Ραυτόπουλος.

ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡ. (Π. Χρηστίδης): Βεντουρής, Καλύβας (86’ Κλουκινιώτης), Κυριακόπουλος, Παπαστεργίου, Ανδριέλλος, Σωτηρόπουλος (86’ Καντάς), Κυριαζόπουλος, Σουβαλιώτης, Νικολόπουλος (84’ Καφεντζής), Γκέβορυ, Μούτσα (87’ Ντεντόπουλος).

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘ. – ΠΑΤΡΑ 2005 3-1

ΓΚΟΛ: 25’ Χουσελάς, 36’ Μπαρλάς, 52’ Καλούδης -28’ Βιλανάκης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νίκος Χρονάς.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘ. (Κ. Τσιπιανίτης): Γεωργόπουλος, Καράγιωργας (89’ Σκαρτσάνης), Αθανασόπουλος, Χρονόπουλος, Τελέγκος (63’ Τζιμάνης), Αγγελόπουλος, Μπαρλάς (63’ Παπαδόπουλος), Χουσελάς, Χίνκου (60’ Παπαπέτρος), Παρίσης, Καλούδης.

ΠΑΤΡΑ 2005 (Γ. Αλεξανδρόπουλος): Πάγκαλος, Ανδριακόπουλος (46’ Σουγλέρης), Σοφιανός, Αβραμόπουλος, Νάσης, Δημητρέλης (65’ Σταματέλος), Παναγόπουλος (82’ Νικολόπουλος), Βουρλούμης, Προσκεφαλάς (63’ Δημητρόπουλος), Βιλανάκης, Ψαθογιαννάκης.

 

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓ. – ΔΟΞΑ ΝΙΦ. 1-1 

ΓΚΟΛ: 51′ Καραΐνδρος – 41,’ Χρ. Αγγελόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξανδρος Φωκάς.

ΧΑΜ. ΠΕΝΑΛΤΙ 69′ Ρηγόπουλος.

ΚΟΚΚΙΝΗ: (από τον πάγκο) 61΄ Τούντας.

ΘΥΕΛΛΑ (Κ. Αθανασίου): Ντόι, Κοντογιώργος, Μαρδάς, Θεολόγος, Αθανασίου (82΄ Ράμμος), Αποστολόπουλος (64΄ Τσεκούρας), Μυλωνάς, Διαμαντόπουλος, Τιμοθέου (75΄ Κάσα), Καραΐνδρος, Νικολάου.

ΔΟΞΑ ΝΙΦ. (Αγγ. Κίκινας): Πετρόπουλος, Β. Γεωργίου (71΄ Μαγκαφάς), Διον. Ανδρικόπουλος, Νταλάπας, Β. Αγγελόπουλος (46΄ Π. Ανδρικόπουλος), Ραυτακόπουλος, Βρόντας, Ταπεινός, Ρηγόπουλος (89΄ Αλέμης), Χρυσανθακόπουλος (94΄ Καραμαλίκης), Χρ. Αγγελόπουλος (71΄ Κοσιώνης).

 

Α.Π.Ο. ΑΡΟΗ-ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ K. ’92 2-0

ΓΚΟΛ: 12′, 35′ Κωτσιάς.

ΔΙΑΤΗΤΗΣ: Κώστας Ανδριανός.

ΑΡΟΗ (Γ. Δρακοπαναγιωτάκης-Γ. Στουπάκης): Μούζος, Γιαννέλος, Γεραρδής (87’ Νταγιάντας), Τσιούλος, Λαμπρόπουλος, Δριβήλας, Δημητρέλης, Κωτσιάς (68’ Γραμμενόπουλος), Δημητρίου, Σχοινάς, Στουπάκης (59’ Κόγιος).

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ (Ε. Μαράτος): Ι. Θωμάς, Κουλούρης (61’ Τόγιας), Μπάνη. Κλαφουντζής Σ. Πρέμτος, Πολίτης, Κατσαϊκής, Θ. Θωμάς, Γαλαριώτης (78’ Βερβίτας), Κ. Πρέπτος, Ανδρεοσόπουλος.

 

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Π. 1-1

ΓΚΟΛ: 7΄Γκλαβάς / 94’ Κατσιάδας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κώστας Ταξιάρχης.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (Ν. Παπαχριστόπουλος-Κ.Βλάχος): Λέσης, Π. Βλάχος, Παπαδόπουλος (93’ Παπαδημητρακόπουλος), Παπαγεωργίου, Α.Αντύπας, Σκιαδάς, Γκλαβάς (62΄Κέφα), Μητρόπουλος (50΄Βραχλιώτης), Σ.Τσαβαλάς, Ασπρούκος (90΄Ν. Αντύπας), Αλεξόπουλος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Π. (Σ. Παναγόπουλος): Αγοράκης, Κατσιάδας, Ρόδης, Πέτρου, Ξυπολιάς, Μασούρας, Λαμπίρης (46΄Ζαφειρόπουλος), Ρούνης, Παντιώρας, Γκοτσόπουλος, Φραντζής.

 

ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠ.-ΙΚΑΡΟΣ 1-1

ΓΚΟΛ: 92’ πεν. Αποσκίτης – 14’ Κοντογεωργόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντίνος Τηλιγάδας.

ΚΟΚΚΙΝΗ: 64’ Αθανασόπουλος.

ΠΗΓΑΣΟΣ (Σ. Αθανασόπουλος): Ψυχράμης, Πλέγας, Μπονόβας, Αθανασόπουλος, Ανδρεόπουλος, Κριμπάς, Καλογερόπουλος, Κακαβούλας (68’ Μέρελης), Τζίφας (15’ λ.τ. Γρουζής), Παπαδημητρακόπουλος, Αποσκίτης.

ΙΚΑΡΟΣ Π. (Α. Σταθόπουλος): Κατσαΐτης, Κοντογεωργόπουλος, Μακρόπουλος, Καλομοίρης, Δημόπουλος, Τσουραμάνης, Φλώρος, Διαμαντόπουλος (65’ Ταγάρας), Τσάμης (76’ Οικονόμου), Κλίτσας (23’ λ.τ. Καγιάφας, 46’ Παναγιωτακόπουλος), Γαβριήλ.

 

ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ – ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ 2-1

ΓΚΟΛ: 1’, 31’ Μπουρίκας – 64’ Α. Βλάχος.

ΚΟΚΚΙΝΗ: 58’ Γκοτσόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωάννης Πράνταλος.

ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ (Ν. Αθανασακόπουλος-Θ. Κατσαντούλας): Κωστόπουλος, Αποστολόπουλος, Μαρουντάς, Ιντζές, Παπαχριστόπουλος, Σάχι (81’ Ζακυνθινός), Μπουρίκας (81’ Σούλι), Μητρόπουλος (70’ Λάγιος), Βενιζέλος (62’ Βάρδας), Στάμος, Κατσιούρας (81’ Παπαθανασόπουλος).

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ (Δ. Κουτσογιαννόπουλος): Δρόσος, Γερασιμόπουλος, Παρασκευόπουλος, Μούζος, Τζίμας, Λιβάνης (38’ Γκοτσόπουλος), Π. Νιφόρας (38’ Καρίτσας), Α. Βλάχος, Γκότσης, Μαντάς, Γκολφινόπουλος.

 

ΕΘΝΙΚΟΣ/ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ- ΔΟΞΑ ΧΑΛ.  α.α. 3-0

Ο Εθνικός/Πολύτεκνος παίρνει άκοπα τους τρεις βαθμούς της νίκης καθώς η Δόξα Χαλανδρίτσας έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Το συγκρότημα του Βύρωνα Καραββία με αυτούς τους τρεις πόντους πηγαίνει στους 18 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία των play out.

 

ΔΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ Π.-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘ.  α.α. 3-0

Ο Δίας παίρνει άκοπα τους τρεις βαθμούς της νίκης καθώς ο Ηρακλής Πατρών έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Το συγκρότημα του Ανδρέα Ανδρούτσου με αυτούς τους τρεις πόντους έφτασε τους 13 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία των play out.

 

 

Το πρόσωπο

Όλοι τους και μόνος του

Τι και αν είναι 45 χρόνων, τι και αν εργάζεται σκληρά όλη την ημέρα, ο Τάκης Σχοινάς είναι μια ομάδα μόνος του. Η Αρόη πήρε ένα τεράστιο «τρίποντο» που τον φέρνει στην ευχάριστη θέση να «κλειδώσει» την παραμονή του στο μεγάλο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας καθώς επικράτησε στο ντέρμπι του Δαβουρλή με 2-0.

Μπορεί τα δύο τέρματα να τα σημείωσε ο Κωτσιάς όμως ο Τάκης Σχοινάς ήταν το γρανάζι της μηχανής των Δρακοπαναγιωτάκη-Στουπάκη.

 

 

Τιμά την ιστορία της

Η Αναγέννηση Πατρών είχε στείλει αίτημα στην ΕΠΣ Αχαΐας ότι αδυνατεί να μεταβεί στα Καλάβρυτα για να αγωνιστεί καθώς υπάρχουν αρκετοί τραυματισμοί και η μετακίνηση το Σάββατο που κάποιοι εργάζονται είναι αρκετά δύσκολη.

Όμως η διοίκηση έκανε αυτό που έπρεπε για την ιστορία του Συλλόγου που η αλήθεια είναι ότι κάθε άλλο παρά μικρή είναι. Βρήκε λύσεις και προσπάθησε να κάνει το καθήκον της και να μεταβεί στα Καλάβρυτα για να αγωνιστεί. Η Αναγέννηση κατάφερε εντέλει όχι μόνο να παίξει κόντρα στην ομάδα των Καλαβρύτων αλλά να της «κλέψει» και τη νίκη στο 96’ με γκολ του Κατσιαδά (1-1).

Αρκετά σωματεία που μάχονται για την παραμονή τους και είχαν αγωνιστεί με την Αναγέννηση, αναφέρουν ότι ο σύλλογος του Λαδόπουλου έκανε αυτό που έπρεπε και αξίζει πολλά, πολλά συγχαρητήρια. Η Αναγέννηση είναι από τις ομάδες που παρά το γεγονός ότι έχουν υποβιβαστεί παίζουν όλα τα παιχνίδια στα ίσια.

 

 

PLAY-OUT

ΑΠΟ Αρόη    12-6   21

Λιμνοχώρι    10-3   20

Πήγασος       16-11 19

ΑΕ Πάτρα 2005      12-8   18

Εθνικός Πατρών     14-8   18

Αναγέννηση Ψαθ. 14-10 18

Αχαιός Σαραβαλίου          16-10 18

Δόξα Νιφορεΐκων  14-9   16

——————————————-

Αετός Ρίου   15-11 16

Δαβουρλής Κ. ’92  12-13 14

Ίκαρος Πετρωτού  12-8   13

Δίας Σαραβαλίου  12-9   13

Καλάβρυτα  15-13 13

Άνω Καστρίτσι        12-15 10

Θύελλα Αιγίου       3-8      9

Αναγέννηση Πατρών       10-16 7

Δόξα Χαλανδρίτσας          – – –

Ηρακλής Πατρών              – – –

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Καλάβρυτα- Αναγέννηση Πατρών       1-1

Α.Π.Ο. Αρόη -Δαβουρλής K. ’92            2-0

Αναγέννηση Ψαθόπυργου-Πάτρα 2005       3-1

Άνω Καστρίτσι-Αχαιός Σαραβαλίου    1-5

Θύελλα Αιγίου-Δόξα Νιφορεΐκων        1-1

Πήγασος Μπεγουλακίου- Ίκαρος Πετρωτού            1-1

Αετός Ρίου-Λιμνοχώρι     2-1

Εθνικός – Πολύτεκνος-Δόξα Χαλανδρίτσας  α.α. 3-0

Δίας Σαραβαλίου-Ηρακλής Πατρών   α.α. 3-0

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Δαβουρλής K. 92-Ηρακλής Πατρών

Δόξα Χαλανδρίτσας-Πήγασος Μπεγουλακίου

Αναγέννηση Πατρών-Θύελλα Αιγίου

Λιμνοχώρι-Καλάβρυτα

Αχαιός Σαραβαλίου-Αναγέννηση Ψαθόπυργου

Ικαρος Πετρωτού-Α.Π.Ο. Αρόη

Εθνικός/Πολύτεκνος-Άνω Καστρίτσι

Δόξα Νιφορεΐκων-Αετός Ρίου

Πάτρα 2005-Δίας Σαραβαλίου

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement