Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

ΕΣΚΑ-Η-Δήλωση του Θανάση Σκούτα: «Το μπάσκετ πάνω από όλα»

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο υποψήφιος για το Δ.Σ. της ΕΣΚΑ-Η Θ. Σκούτας εξηγεί τους λόγους που αναγκάστηκε να αποσύρει την υποψηφιότητά του.

«Δυστυχώς αναγκάστηκα να αποσύρω την υποψηφιότητά μου διότι κάποιοι θεώρησαν ότι πίσω από ένα νομικό ισχυρισμό πρέπει να μου απαγορευτεί το δικαίωμα να συμμετέχω στις εκλογές υποστηρίζοντας ότι αφού προέρχομαι από τον Πυρσό δεν θα μπορούσα να υποβάλω υποψηφιότητα επειδή και ο υποψήφιος πρόεδρος της παράταξής μας προέρχεται από τον Α.Ο. Πυρσό. Πιστεύω ότι το μπάσκετ ενώνει και δεν σκοτώνει τα πάντα στο θυσιαστήριο της επιτυχίας. Δυστυχώς θα πρέπει να είσαι σκληρός. Όμως εγώ αυτό δεν το μπορώ. Προτρέπω όλα τα σωματεία να σκεφθούν πολύ το μέλλον τους και ποιοι θα είναι αυτοί που θα τους διοικήσουν. Ο ερασιτέχνης παράγοντας γνωρίζει πόσο ματώνει για το μπάσκετ. Πρέπει όλοι να βάλουμε πάνω από όλα το μπάσκετ».

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΣΚΑ-Η
Σήμερα ο τελικός( Κλειστό ΕΑΠ 9 μ.μ.) Ολυμπιάδας-Αίολου Αγυιάς
Απόψε (21,00  ) θα διεξαχθεί στο κλειστό της ΕΑΠ ο τελικός του Κυπέλλου ΕΣΚΑ-Η ανάμεσα στην Ολυμπιάδα και τον Αίολο Αγυιάς.
Η Ολυμπιάδα πήρε σπουδαία νίκη-πρόκριση στον τελικό κυπέλλου ΕΣΚΑ-Η νικώντας τον Γλαύκο 93-87 στην παράταση. Στον άλλο ημιτελικό ο Αίολος Αγυιάς νίκησε 69-54 τον Προμηθέα 2014.
Σφυρίζουν οι Δαρλαμήτσος – Καρπάνος – Καμήτσος.


Ροή ειδήσεων

Advertisement