Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αχαΐα: Μαζική συμμετοχή στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ-Ποιοι εκλέγονται

Δημοσιεύθηκε

στις

Μαζική ήταν η συμμετοχή στις χθεσινές εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη των νέων κομματικών οργάνων, των αντιπροσώπων για το 3ο Συνέδριο του κόμματος, αλλά και για το νέο όνομα της παράταξης.

Στην Αχαΐα, στήθηκαν κάλπες σε έντεκα εκλογικά τμήματα, με την προσέλευση να ξεπερνά κάθε προσδοκία, καθώς τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος που ψήφισαν ξεπέρασαν τις 8.000.

Οι κάλπες άνοιξαν στις 7 το πρωί αναμένονταν να κλείσουν στις 7 το απόγευμα, αλλά λόγω της μεγάλης προσέλευσης που εντάθηκε τις απογευματινές ώρες πήρε δύο παρατάσεις, αρχικά μία μέχρι τις 8 και στη συνέχεια μέχρι τις 9 το βράδυ. Είναι χαρακτηριστικό πως στα δύο εκλογικά κέντρα της Πάτρας, στις 7 το απόγευμα η ουρά ήταν μεγάλη και η ροή του κόσμου αδιάκοπη.

Σε γενικές γραμμές η εκλογική διαδικασία κύλησε ομαλά, ενώ τοπικά στελέχη εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την μαζική συμμετοχή. Άλλωστε θυμίζουμε πως από τις προηγούμενες εκλογές στο ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ από τις οποίες αναδείχτηκε νέος πρόεδρος ο Νίκος Ανδρουλάκης μεσολάβησαν μόλις τεσσερισήμισι μήνες. Τότε είχαν ψηφίσει 12.000 άτομα στην Αχαΐα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement