Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Μονεμβασιά: Φωτογραφίες σοκ μετά το φονικό τροχαίο – Προσοχή σκληρές εικόνες

Δημοσιεύθηκε

στις

Συγκλονίζουν τα φωτογραφικά ντοκουμέντα λίγα μόλις λεπτά μετά το μακελειό στον κεντρικό δρόμο της Μονεμβασιάς.

Οι εικόνες που έχουν υποστεί επεξεργασία, καθώς είναι πολύ σκληρές για να μεταδοθούν, αποτυπώνουν την αγριότητα της δολοφονίας. 

Τα σώματα τον θυμάτων, κείτονται ακόμα στην άσφαλτο. Ήταν λίγο πριν τις 10 το βράδυ του Σάββατου, όταν ο 52χρονος αφού χτύπησε το μηχανάκι με τους δυο αναβάτες, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, πρώτα έσυρε τον οδηγό, 200 με 300 μέτρα.

Λίγα λεπτά μετά, το λευκό Fiat που βλέπετε στις εικόνες, θα κάνει αναστροφή και θα γυρίσει πίσω να τον αποτελειώσει και τον 77χρονο τραγουδιστή που κειτόταν ζωντανός στην άσφαλτο έχοντας χτυπήσει.

Θα περάσει από πάνω του με ιλιγγιώδη ταχύτητα και μπροστά στα μάτια του αδερφού θα τον πατήσει και θα τον σύρει μέχρι την άλλη άκρη του δρόμου. 

Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα με τα ματωμένα ίχνη από τα λάστιχα στην άσφαλτο, τα κομμάτια από το σπασμένο μηχανάκι και η εικόνα του αυτοκίνητου του δράστη, δεν μπορούν να αποτυπώσουν το μέγεθος της τραγωδίας.

«Δεν ήταν ο εαυτός του, τον ξέρω πάνω από 20 χρόνια» δήλωσε φίλος του δράστη. 

Δυο άνθρωποι δολοφονήθηκαν με τον πιο βάναυσο τρόπο, μπροστά στους συγγενείς τους, χωρίς να κανείς να μπορεί να συνειδητοποιήσει γιατί ο δράστης ξαφνικά και χωρίς κάποια αφορμή, πήρε το αυτοκίνητό του και άρχισε να σπέρνει τον θάνατο. 


Ροή ειδήσεων

Advertisement