Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Tο αστυνομικό δελτίο της ημέρας (10/5)

Δημοσιεύθηκε

στις

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε χωριό του Δήμου Ήλιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας,  ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εννέα δενδρύλλια κάνναβης και μικροποσότητα της ίδιας ναρκωτικής ουσίας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή του Αγρινίου, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας ενήλικος ημεδαπός άνδρας και ένας 15χρονος ημεδαπός, διότι προχθές το βράδυ, αφαίρεσαν από επιχείρηση έντεκα τμήματα μεταλλικής περίφραξης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Ιόνια Οδό, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου Ιωαννίνων, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε,  διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε όχημα ιδιοκτησίας του, υπό την επήρεια μέθης.
Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του προέκυψε ότι του είχε αφαιρεθεί η άδεια ικανότητας οδήγησης.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε,  διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε όχημα του, υπό την επήρεια μέθης.
Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του προέκυψε ότι στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement