Connect with us

Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό, έως τις 12:00 η στάση εργασίας σε μετρό και τραμ

Published

on

Η κίνηση σήμερα στην Αθήνα είναι απελπιστική,  λόγω της στάσης εργασίας  των εργαζομένων  στα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, τραμ).

Για μια ακόμα μέρα ο Κηφισός αντιμετωπίζει τα μεγαλύτερα προβλήματα. Στην κάθοδο το μποτιλιάρισμα συνεχίζεται στο ύψος της Κηφισιάς, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα ανόδου έχει ομαλοποιηθεί.

Ομαλά διεξάγεται η κίνηση και στην Αττική Οδό.

Εικόνα της κίνησης τώρα, ώρα 11:00

KIFISOS-KINISITORA-STASIMETRO

Ο χάρτης κυκλοφορίας της Τροχαίας 

KINISITROXAIA-STASIERGASIASMETRO-TRAM

 

Δείτε live την κίνηση στους δρόμους 

Υπενθυμίζεται ότι στάση εργασίας από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι πραγματοποιούν σήμερα Τρίτη 10 Μαΐου οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, τραμ). Τα Σωματεία Εργαζομένων στα παραπάνω μέσα δηλώνουν με ανακοίνωσή τους πως συμμετέχουν στη στάση εργασίας που κήρυξε, σήμερα Τρίτη (10/5), το Εργατικό Κέντρο της Αθήνας.

Επίσης καλούν όλους τους εργαζόμενους στην προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα γίνει στις 09:30 το πρωί, στο Συμβούλιο της Επικρατείας (Πανεπιστημίου 47- 49), δηλώνοντας πως «οι εργαζόμενοι δεν είναι διατεθειμένοι να δεχτούν την εφαρμογή αυτών των αντισυνταγματικών, αντιδημοκρατικών διατάξεων και ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι ν’ ακυρωθεί ο αντεργατικός νόμος».

Ροή ειδήσεων

Advertisement