Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Θαύμα με την εικόνα του Ταξιάρχη στην Κάτω Αχαΐα- Ο Αρχάγγελος άνοιξε το μάτι του

Δημοσιεύθηκε

στις

Δέος και συγκίνηση για τους χιλιάδες πιστών που βρέθηκαν το Σάββατο στην Κάτω Αχαΐα για να προσκηνύσουν την εικόνα του Ταξιάρχη που ήρθε στην περιοχή από την Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Μανταμάδο Μυτιλήνης.

 

Σύμφωνα με μαρτυρίες “την 22:30 ώρα περίπου (χωρίς να θέλουμε να δημιουργήσουμε εντυπώσεις και καταστάσεις που άπτονται καθαρά στην Πίστη του κάθε ατόμου καθώς και στους κανόνες της Εκκλησίας μας, εκατοντάδες προσκυνητές είδαμε και στις δυο Εικόνες, ο Άγιος να έχει ανοίξει το ένα μάτι του! το οποίο ήταν ανοιχτό έως την 23:00 ώρα.* Οι διήμερες εκδηλώσεις διοργανώθηκαν από τον Σύλλογο Κάτω Αχαΐας “Ο Ταξιάρχης”. Καθ΄ όλη την διάρκεια της παραμονής των Εικόνων στην Πλατεία Δύμης προσφέρονταν κέρασμα και στο τέλος φαγητό, μοσχάρι με ρεβίθια σύμφωνα με το τυπικό της Ι. Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Μανταμάδο Λέσβου όπου είχαμε και απευθείας μετάδοση της Θείας Λειτουργίας (19:30 έως την 22:30 ώρα). Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τον πατέρα Απόστολο για την προσφορά του και την Αγάπη του, τους Αντιπεριφερειάρχες κ. Μπονανο Χαράλαμπο και κ. Παπαδόπουλο Τάκη τον εκπρόσωπο του Βουλευτή Αχαΐας (κ. Τσιγκρή Άγγελου) κ. Λόη Νικόλαο, τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας κ. Μυλωνά Σπύρο, τους Αντιδημάρχους κ. Ωρλώφ Κυριάκο και Σταυρογιαννόπουλο Σπύρο, τον κ. Φεσσιάν Γεράσιμο, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ανοιχτή Κοινότητα Πάτρα Ζώνη 14 κ. Φιλιππόπουλο Χρήστο και τέλος, τα μέλη και τούς φίλους του συλλόγου, όπου με την δική τους συνδρομή τελέστηκε με επιτυχία και ο φετινός Εορτασμός του Αγίου Ταξιάρχη.

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάει πίσω το Κιάτο- Αθήνα

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Μετατίθεται η επανεκκίνηση της διαδρομής του Προαστιακού, Κιάτο – Αθήνα που ήταν να ξεκινήσει προχθές. Ο Κώστας Γενηδούνιας, πρόεδρος των μηχανοδηγών του ΟΣΕ μιλώντας χθες στο Mega ανέφερε πως θα πάει χρονικά πιο πίσω, καθώς δεν έχουν λυθεί τα προβλήματα που αφορούσαν τη διέλευση από τις σήραγγες. «Εκεί πάμε παραπίσω γιατί υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα στις επικοινωνίες και στις διελεύσεις από τις σήραγγες», είπε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Ελλάδα 2023, προκλήσεις και προοπτικές»

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Μια ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα «Ελλάδα 2023: Προκλήσεις και Προοπτικές» θα πραγματοποιήσει στις 7 το απόγευμα η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Άννα Μαστοράκου, στην αίθουσα της Διακιδείου Σχολής. Η κ. Μαστοράκου από το βήμα θα αναπτύξει τις θέσεις της για ένα ενδιαφέρον θέμα, που ξεφεύγει από τα όρια της Ιατρικής και αφορά το σύνολο της κοινωνίας.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η ομιλία στην Πάτρα

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Η λογική λέει ότι ο πρωθυπουργός θα κλείσει τις αμιγώς προεκλογικές συγκεντρώσεις και ομιλίες του, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Αν ακολουθηθεί η παραδοσιακή «οδός», τότε θα κάνει ομιλία στη Θεσσαλονίκη στις 18 Μαΐου και θα ακολουθήσει η τελευταία ομιλία της προεκλογικής περιόδου, στις 19 Μαΐου, στην Αθήνα.  Πριν από αυτές τις δύο ομιλίες, αναμένεται να μιλήσει και στην Πάτρα. Εάν αυτό θα γίνει την τελευταία εβδομάδα των εκλογών ή και λίγο νωρίτερα, θα το δούμε…

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα