Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Φτυστός ο μακαρίτης»-Από την ομάδα του Πολιτιστικού Κέντρου ΟΤΕ στο θέατρο «Αγορά» στις 16 Μαΐου για την ενίσχυση της «Πρότασης»

Δημοσιεύθηκε

στις

Η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρας-Αχαΐας ανεβάζει ξανά το θεατρικό έργο της Πένυ Φυλακτάκη: «Φτυστός ο μακαρίτης», σε σκηνοθεσία Ηλία Αναστασόπουλου στο θέατρο «Αγορά», Καραϊσκάκη 149, τη Δευτέρα 16 Μαΐου, στις 21.00.

Πρόκειται για επανάληψη της παράστασης που ανέβασε η θεατρική μας ομάδα, την καλοκαιρινή περίοδο, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Πάτρας 2021.

Μια ξεκαρδιστική ιστορία εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια των θεατών, χαρίζοντάς τους στιγμές αστείρευτου γέλιου. Ο ήρωάς της  Μιχάλης Μπεζενόγλου, κατά κόσμον Μισέλ Μπεζέν,  είναι πνιγμένος στα χρέη. Ως εδώ όλα μοιάζουν απλά και καθημερινά. Ποιος  Έλληνας άλλωστε σήμερα δεν έχει χρέη;  Το παράδοξο  του πράγματος  έγκειται όμως στην αιτία  που οδήγησε τον ήρωά  μας σε αυτή τη κατάσταση.  Βλέπετε η οικονομική του δυσχέρεια δεν οφείλεται  ούτε σε κακούς χειρισμούς, ούτε στη γενική άσχημη κατάσταση της αγοράς, ούτε στο ότι κάποιος τον εξαπάτησε. Οφείλεται στη κληρονομικότητα!

Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για ενίσχυση των  προγραμμάτων πρόληψης της Κίνησης Πρόταση. Κράτηση θέσεων: Μουζακιώτης Αλέξης  697 750 0606, Κάργας  Δημήτρης  694 229 5606.


Ροή ειδήσεων

Advertisement