Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Το έχει ανάγκη η Έβερτον

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Οριακά είναι τα πράγματα σε κορυφή και ουρά στις περισσότερες κατηγορίες στην Ευρώπη και σήμερα η εμβόλιμη αγωνιστική σε Αγγλία, Ισπανία και Ελλάδα θα δώσει αρκετές απαντήσεις αναφορικά με τις τελικές θέσεις των ομάδων. Μάθε τα πάντα για την bet365.

Ένα από τα πιο κρίσιμα ματς, τουλάχιστον για μια από τις δυο εμπλεκόμενες, θα γίνει για τη Πρέμιερ Λιγκ στο Γουότφορντ. Εκεί, η ομώνυμη ομάδα, παρότι υποβιβάστηκε και μαθηματικά, θα παίξει για τη τιμή της κόντρα στην Έβερτον, που μάχεται για τη παραμονή της.

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Με ελάχιστες τις ελπίδες της για παραμονή, έπαιξε με τη Πάλας με μόνο στόχο το διπλό τη περασμένη αγωνιστική, όμως δε κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Η ήττα αυτή την έστειλε και πάλι στη Τσάμπιονσιπ, μετά από ένα σύντομο πέρασμά της από τη κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας. Στα τελευταία ματς που μένουν θα επιχειρήσει να παίξει για τη τιμή της, ενώ τα σχέδια για τη νέα χρονιά έχουν αρχίσει. Ο Χόντζον είναι δεδομένο πως δε θα είναι του χρόνου, ενώ για το ματς με την Έβερτον δε υπολογίζονται οι Καμαρά, Λουύζα, Χερνάντες, Κούτσκα, Κινγκ, Ενκουλού και Φεμενία.

ΕΒΕΡΤΟΝ: Μπορεί να πέρασε δύσκολες στιγμές στο Λέστερ τη περασμένη αγωνιστική, αλλά με σύμμαχο τη τύχη και έναν εκπληκτικό Πίκφορντ, πήρε ένα διπλό τεράστιας αξίας, που τη κρατάει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Έβερτον πηγαίνει στο Γουότφορντ για ένα ακόμα τρίποντο που θα της δώσει κατά μεγάλο ποσοστό το προβάδισμα για τη παραμονή. Ο Λάμπαρτ θα ξεκινήσει επιθετικά για ένα γρήγορο γκολ, ενώ στην αποστολή του δε θα έχει τους Μίνα, Φαν ντε Μπεκ, Τάουνσεντ, Γκόντφρι και Πάτερσον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εδώ που έχουμε φτάσει, κάθε βαθμός είναι «χρυσάφι» για τις ομάδες που κυνηγούν το στόχο τους. Η Γουότφορντ παίζει μόνο για τη φανέλα πλέον, θεωρούμε πως η Έβερτον θα «σκυλιάσει» για τη νίκη και θα τη πάρει. Επιλογή το διπλό στο 1.72 της Novibet. Διάβασε για την bet356 εγγραφή.

Στοιχηματικές εταιρείες και προσφορές* εγγραφής στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement