Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: «Η ψυχοσωματική αντίδραση στις απότομες εναλλαγές συνθηκών διαβίωσης» από την ΠΔΕ και τον Σύλλογο Ακταίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τοπικής Κοινότητας Ακταίου Δήμου Πατρέων, στα πλαίσια της ενημέρωσης για την καθημερινότητα που βιώνουμε, διοργανώνει το Σάββατο 14 Μάϊου 2022 και ώρα 18:00, ενημερωτική
ημερίδα με θέμα:«Η ψυχοσωματική αντίδραση του ανθρώπινου οργανισμού στις απότομες εναλλαγές συνθηκών διαβίωσης». Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο Αγνάντεμα (Παραλία Ακταίου Πατρών).

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση για την αντιμετώπιση των καταστάσεων που βιώνουμε στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, οι επιδράσεις αυτών στην ψυχή και στο σώμα των ανθρώπων και η εν γένει αντίδραση του ανθρώπινου οργανισμού.
Στην εκδήλωση χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος και η πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ακταίου,Μαρία Τσαφά- Ντόβα. Στη συνέχεια θα εκκινήσουν ομιλίες διακεκριμένοι ιατροί και συγκεκριμένα, η Καθηγήτρια
Παιδιατρικής και Νεογνολογίας Πανεπιστημίου Πατρών, Πρόεδρος Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής, Αναστασία Βαρβαρίγου, η Παθολόγος – Λοιμωξιολόγος, Επίκουρη Καθηγήτρια παθολογίας Πανεπιστημίου Πατρών, Καρολίνα Ακινόσογλου και ο Ψυχολόγος – Κοινωνικός Σύμβουλος, Υποψήφιος Διδάκτωρ Ιατρικής Πανεπιστημίου Πατρών, Εμμανουήλ Σουρής.
Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για όλους.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Τοπικής Κοινότητας Ακταίου, Μαρία Τσαφά-Ντόβα στο τηλέφωνο 6937637970. Με το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει δείπνο.

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σβηστά φανάρια στο κέντρο

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Εκτός λειτουργίας  τέθηκαν τα φανάρια στη διασταύρωση των οδών Αγίου Νικολάου και Κανακάρη, όπως και στη συμβολή της Κανακάρη με την Ερμού.

Ενδεχομένως κάποιος να παρατηρήσει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που φωτεινοί σηματοδότες στο κέντρο της Πάτρας βγαίνουν «οφ», δεν θα είναι και η τελευταία.

Κατά τα άλλα, το «έξυπνο» φανάρι που λειτουργεί στην Αγίου Ανδρέου μάς έλειπε…

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η Ναύπακτος κι εμείς  

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

«Λευκή Νύχτα» διοργανώνει απόψε ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπάκτου. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του, σκοπός της «Λευκής Νύχτας» είναι να διαφημιστεί η αγορά της Ναυπάκτου σε ένα ευρύτερο κοινό, με την παράλληλη προσέλκυση κόσμου στη γραφική και ιστορική κωμόπολη, που θα συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Πώς είπατε; Εάν υπάρχει κανένα αντίστοιχο νέο από την Πάτρα; Ε, λοιπόν, σήμερα είναι Παρασκευή 19 Αυγούστου και στον Εμπορικό Σύλλογο Πατρών, αντί να έχουν την προσοχή τους στραμμένη στη διοργάνωση ανάλογων εξωστρεφών δράσεων, έχουν το μυαλό τους στις εσωτερικές έριδες και διαμάχες.

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κατηγορηματικός για τις άδειες

Δημοσιεύθηκε

στις

 

«Δεν υπάρχει εργαζόμενος που να μην παίρνει νόμιμα την άδειά του, είτε αυτή είναι αναρρωτική, είτε επειδή συντρέχουν σοβαροί λόγοι υγείας», ξεκαθάρισε κατηγορηματικά ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης όταν ρωτήθηκε από τη «Γ» σχετικά με δημοσιεύματα για εργαζόμενο σε νοσοκομείο που φέρεται να έχει πάρει άδεια χωρίς να τη δικαιούται.

 

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα