Connect with us

Ελλάδα

Aγωνία για την εκλογή Γραμματέα-Η συγκρότηση των κομματικών οργάνων αναμένεται να γίνει την ίδια ημέρα σε όλη τη χώρα

Published

on

Την ίδια ημέρα αναμένεται να γίνει η συγκρότηση των νέων κομματικών οργάνων του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής που αναδείχτηκαν στις εκλογές της 8ης Μαΐου. Αρχικά αναμένεται η πιστοποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων και στη συνέχεια θα οριστεί η ημερομηνία συνεδρίασης των Νομαρχιακών και Συντονιστικών Επιτροπών με σκοπό την εκλογή των γραμματέων.

Πάντως, στον απόηχο των εκλογών, τα στελέχη του κόμματος και στην Αχαΐα πέρα από την ικανοποίηση για τη μαζική συμμετοχή στις κάλπες, εκφράζουν την αισιοδοξία τους για το μήνυμα της ανανέωσης που εστάλη με την καθαρή και ευρύτατη πλειοψηφία που εξελέγησαν να ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα που οδήγησε στην άνετη νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη απέναντι στον έτερο υποψήφιο της Β Κυριακής, τον Γιώργο Παπανδρέου, αυτή των 30-40 ετών.
Το σύνολο των ανθρώπων που ανήκουν στη σφαίρα των “Προεδρικών” διεκδικούν εν πολλοίς, ηγετικές θέσεις στις τοπικές οργανώσεις και αποτελούν ακόμα μια ευρεία νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη σε εσωκομματικό επίπεδο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το 95% , δηλαδή σχεδόν 170 χιλιάδες στους 179 χιλιάδες που προσήλθαν στις κάλπες, πως στήριξαν την πρόταση του Προέδρου για επαναφορά του πράσινου ήλιου και του ΠΑΣΟΚ στην μαρκίζα της παράταξης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement