Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αναστάτωση από ήχο ισχυρής έκρηξης στην Αρκαδία – Ακούστηκε σε Ηλεία και Λακωνία

Δημοσιεύθηκε

στις

Αναστάτωση έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες από πληροφορίες που κάνουν λόγο για ισχυρή έκρηξη στην περιοχή της Αρκαδίας, στα όρια με την Ηλεία.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 9 το πρωί την Παρασκευή, 13/5, ακούστηκε ένας ισχυρός ήχος έκρηξης από την Αρκαδία.  Ο ήχος ήταν τόσο εκκωφαντικός που έγινε αισθητός μέχρι και την περιοχή της Λακωνίας, αλλά και στην Ηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Patrisnews, ο ήχος έγινε αντιληπτός και στην Τρίπολη, τη Σπάρτη, την Μεγαλόπολη, τα Τρόπαια, αλλά μέχρι και στον Πύργο, ενώ οι πυροσβεστικές υπηρεσίες δέχονται κλήσεις από ανήσυχους κατοίκους που θορυβήθηκαν από τον ήχο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως πρόκειται για κάποιο υπερηχητικό αεροσκάφος.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ελικόπτερα του στρατού πετούν πάνω από την περιοχή Πύρρη Γορτυνίας.  Το Patrisnews επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Γορτυνίας,  Στάθη Κούλη, ο οποίος σημείωσε ότι υπηρεσίες της Αρκαδίας συσχετίζουν το συμβάν με την  Πολυεθνική Αεροπορική Άσκηση του ΝΑΤΟ «Tiger Meet 2022» που διεξάγεται από ις 9 μέχρι τις 20 Μαΐου στην 116 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Αράξου.

patrisnews.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement