Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

«Γνωρίζουμε πολύ καλά την Παναχαϊκή»-Ο έμπειρος χαφ του Μακεδονικού Στέλιος Τσουκάνης μίλησε στη «Γ»

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Παναχαϊκή βρίσκεται στην τελική ευθεία έτσι ώστε να ριχτεί στην μάχη για τα μπαράζ ανόδου της Super League 2.

Οι «κοκκινόμαυροι» φυσικά μετά τον πρώτο στόχο που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής θέλουν να πετύχουν και τον δεύτερο που δεν είναι άλλος από την επιστροφή της ιστορικής ομάδας στα «σαλόνια» της Super League.

Η καθυστέρηση όπως είναι γνωστό σε όλους ήταν μεγάλη ωστόσο η Παναχαϊκή πρέπει να σταθεί όπως αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου και να πάρει την άνοδο.

Αντίπαλος της πρεμιέρας είναι ο Μακεδονικός ο οποίος και κέρδισε την έφεση που είχε κάνει κατά της απόφασης με την αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή της Λευκίμμης.

Ένα από τα «βαριά» ονόματα είναι και ο 32χρονος χαφ Στέλιος Τσουκάνης, που στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα του Άρη Θεσσαλονίκης, αλλά και άλλων συλλόγων (ΟΦΗ, Χανιά, Απόλλων Σμύρνης), εδώ και περίπου τρία χρόνια, έχει βρει ποδοσφαιρική «στέγη» στον Μακεδονικό. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μιλάει αποκλειστικά στη «Γνώμη» για το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής, λέγοντας: «Όπως γνωρίζετε τόσο ο Μακεδονικός, όσο και η Παναχαϊκή είναι δύο ιστορικά σωματεία, ωστόσο δίνεται η ευκαιρία στην ομάδα μου να ακουστεί και το όνομά της, μακριά από τη Νέα Ευκαρπία. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν υπάρχουν διαφορές, καθώς οι ομάδες που τίθενται αντίπαλοι δεν γνωρίζονται». Και πρόσθεσε: «Υπάρχει πολύ μεγάλη αποχή από την ώρα που ολοκληρώσαμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, είναι σημαντικό που θα αρχίσουν τα παιχνίδια και δη τα μπαράζ ανόδου, ωστόσο δεν είσαι σίγουρος για τίποτα». Και κατέληξε: «Εύχομαι να κερδίσει η καλύτερη ομάδα και όλοι εμείς, που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο να το ευχαριστηθούμε». Ερωτώμενος εάν γνωρίζουν την Παναχαϊκή όχι ως όνομα, αλλά ως αντίπαλο κι αν την έχουν παρακολουθήσει ως ομάδα απάντησε: «Σαφώς και την γνωρίζουμε και μάλιστα πολύ καλά. Έχουμε δουλέψει επάνω στις όποιες αδυναμίες έχει, οπότε την γνωρίζουμε αρκετά. Και παράλληλα με τον τεχνικό της γνωριζόμαστε, καθώς κατά το παρελθόν είχαμε συνεργαστεί».


Ροή ειδήσεων

Advertisement