Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Εφτασε και στη Σύρο η «ρωσική ρουλέτα» εφήβων – Πώς ανήλικοι πετάγονται μπροστά στους οδηγούς

Δημοσιεύθηκε

στις

Έρχονται μια ανάσα απ’ τον θάνατο. Παίζουν τη ζωή τους κορώνα – γράμματα. Φτάνουν στα άκρα και ρισκάρουν τα πάντα. Παιδιά που γυρνούν τη πλάτη τους στον κίνδυνο και αποφασίζουν, χωρίς καν να το σκεφτούν, να αποδεχθούν ανόητες και άκρως επικίνδυνες διαδικτυακές προκλήσεις, μόνο και μόνο για να αποδείξουν στους «κολλητούς» τους ότι έχουν το θάρρος να το κάνουν.

Η αποκάλυψη του LIVE NEWS  για τη νέα… μόδα εφήβων στο Βόλο, εντοπίζεται πλέον και στη Σύρο.

Η ρωσική ρουλέτα του δρόμου, όπως την αποκαλούν έχει προκαλέσει σάλο. Παιδιά πετάγονται νύχτα στο δρόμο, χωρίς να κοιτούν, ρισκάροντας τη ζωή τους από τα διερχόμενα αυτοκίνητα, με το φαινόμενο να λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και σε άλλες περιοχές της χώρας.

«Τα όσα περιέγραψε η γυναίκα η οποία έτυχε να περνάει εκείνο το βράδυ από το δρόμο με το αυτοκίνητό της και είδε ξαφνικά να πετιέται το παιδί μπροστά της, είναι τρομακτικά. Η επικίνδυνη πρόκληση έχει τρομοκρατήσει τους οδηγούς.

Τα περιθώρια αντίδρασης είναι ελάχιστα και η σκέψη να βρεθεί κάποιο παιδί στις ρόδες του αυτοκινήτου προκαλεί τρόμο» αναφέρει η δημοσιογράφος του CycladesLive.gr, Σεμνή Τριανταφυλλίδου.

Στο «πόδι» οι οδηγοί

Οδηγοί και χρήστες του διαδικτύου, έχουν μπει στην διαδικασία, μετά τα περιστατικά στον Βόλο, να κοινοποιούν το γεγονός και να ενημερώνουν για πιθανά σημεία που ίσως, κάποια παιδιά έχουν μετατρέψει σε στέκι για αυτού του είδους το εξαιρετικά επικίνδυνο παιχνίδι.

«Το ανησυχητικό είναι ότι παιδιά και έφηβοι που μπαίνουν στην διαδικασία να δεχτούν αυτή την αδιανόητη πρόκληση, βιντεοσκοπούν τη προσπάθεια και στη συνέχεια την κοινοποιούν σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, μόνο και μόνο για να κερδίσουν δημοφιλία και σεβασμό από τους συνομήλικούς τους» προσέθεσε η δημοσιογράφος.

IN.GR


Ροή ειδήσεων

Advertisement