Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Προβάδισμα η φορμαρισμένη Άσκολι

Δημοσιεύθηκε

στις

Είναι απόλυτα λογικό όσο πλησιάζουμε προς το πέσιμο της «αυλαίας» της σεζόν στα περισσότερα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, τα παιχνίδια να μειώνονται στο ελάχιστο και οι επιλογές μας εκτός από λιγότερες, να γίνονται και πιο δύσκολες. Διάβασε τα πάντα για το Pamestoixima.

Σήμερα έχουμε αρκετά παιχνίδια μπαράζ για άνοδο ή σωτηρία και ένα από τα πιο σημαντικά είναι αυτό που θα γίνει για τα πλέι-οφ της Ιταλικής Σέριε Β’. Με 6 ομάδες να «εμπλέκονται», η Άσκολι με τη Μπενεβέντο είναι ένα από τα ζευγάρια των προημιτελικών.

ΑΣΚΟΛΙ: Κάνοντας ένα εξαιρετικό κλείσιμο (4 νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία 5) στη κανονική διάρκεια της σεζόν, η Άσκολι κατάφερε να τερματίσει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σέριε Β’, κερδίζοντας το δικαίωμα να διεκδικήσει την άνοδο μέσω των μπαράζ. Φυσικά, πρόκειται για μια πολύ δύσκολη διαδικασία και οι «πίκι» δεν έχουν την εμπειρία σε αυτή τη φάση. Ο προπονητής της ομάδας, Αντρέα Σοτίλ ανέφερε πως παίζονται οι κόποι όλης της σεζόν και οι παίκτες του είναι πανέτοιμοι για τη περίσταση. Θετικό στοιχείο για τον 48χρονο τεχνικό το γεγονός πως θα έχει όλους τους βασικούς παίκτες στη διάθεσή του.

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ: Με μοναδικό στόχο την επιστροφή στα «σαλόνια» της Σέριε Α’, η Μπενεβέντο ξεκίνησε καλά τη σεζόν κυνηγώντας τις δυο πρώτες θέσεις, όμως τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, μετατόπισαν το ενδιαφέρον στα μπαράζ. Οι «μάγοι» δε βρίσκονται στην ιδανική κατάσταση τα τελευταία ματς, με 3 σερί ήττες πριν το πρώτο ματς των πλέι-οφ με την Άσκολι. Στόχος τους είναι να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς, όμως απαιτείται απόλυτη συγκέντρωση, ειδικά στην άμυνα. Ο κόουτς Καζέρτα δε θα έχει τους Μοντσίνι και Φόρτε, ενώ αγώνας «δρόμου» γίνεται για τον βασικό στόπερ Γκλικ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μπορεί η πρόσφατη παράδοση στις αναμετρήσεις των δυο ομάδων να είναι με τη Μπενεβέντο, αυτή τη στιγμή όμως η Άσκολι δείχνει να έχει το απαιτούμενο μομέντουμ για το σημερινό ματς. Είναι διπλό ματς, οπότε πιθανότατα το αποτέλεσμα δε θα κρίνει τη πρόκριση. Ρίσκο με τον άσο στο 2.50 του Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων & προσφορές* εγγραφής στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στο cleverbet.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ Παίξε υπεύθυνα


Ροή ειδήσεων

Advertisement