Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Την επιστροφή του «πράσινου ήλιου» χαιρέτησε ο Άδωνις Γεωργιάδης – «Με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ μεγαλώσαμε»

Δημοσιεύθηκε

στις

Μπορεί η Παρασκευή και 13 να θεωρείτε για πολλούς μέρα προκαταλήψεων…στη Βουλή ήταν ημέρα ανταλλαγής πολιτικών φιλοφρονήσεων και πολιτικού πολιτισμού, υψηλού επιπέδου!

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά την συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, απάντησε στο Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, σχετικά με τα ΕΣΠΑ για νέους επιχειρηματίες που θέλουν να ζήσουν στην περιφέρεια, λέγοντας πως δεν θα γυρίσουμε στην επιδοματική πολιτική του ΠΑΣΟΚ… και επί τη ευκαιρία έδωσε και τα συγχαρητήρια του!

«Θέλω να χαιρετίσω την απόφαση σας, να λέτε και πάλι ΠΑΣΟΚ, εγώ κουράστηκα με το ΚΙΝΑΛ και ΚΙΝΑΛ. Με το ΠΑΣΟΚ μεγαλώσαμε, τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ και θέλω να σας καλωσορίσω, καλώς ήρθατε και πάλι με αυτό το όνομα που το ακούμε και πάλι στη Βουλή». Οι παρόντες στην αίθουσα γέλασαν όπως και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος που μπορεί να μην καλύφθηκε από την απάντηση που έδωσε ο υπουργός στην ερώτηση του, ικανοποιήθηκε όμως με την αδυναμία του στο «αυθεντικό ΠΑΣΟΚ».

Δείτε το στιγμιότυπο από το 2:34 και έπειτα:

 

PARAPOLITIKA.GR

Ροή ειδήσεων

Advertisement