Connect with us

Ερασιτεχνικό

Ψωνίζουν… από Ίκαρο

Published

on

 

Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην ακαδημία του Ίκαρου Πετρωτού είναι γνωστή και αυτό εξαργυρώνεται με τους νεαρούς παίκτες που φεύγουν για μεγάλες ΠΑΕ.

Μετά τον Άγγελο Κοτσόπουλο που πήγε στον Αστέρα Τρίπολης και στη συνέχεια στο Βέλγιο και στη Μαλίν, τον Γιώργο Κλήση στην Παναχαϊκή, τον Γιώργο Συρμή στον Ολυμπιακό (ο οποίος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο), πληροφορίες αναφέρουν ότι έρχεται η σειρά του Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου.

Ο 14χρονος άσος του Ίκαρου πολιορκείται από ΠΑΕ της πρωτεύουσας ώστε να ενταχθεί στο δυναμικό τους.

Η πίεση που δέχονται οι άνθρωποι του Ίκαρου Πετρωτού είναι μεγάλη, αλλά η μετακίνησή του δεν εξαρτάται μόνο από τον Σύλλογο αλλά και από τους γονείς αφού είναι μόλις 14 χρόνων.

Πιστεύουμε όμως ότι μέχρι το καλοκαίρι θα έχει βρεθεί η λύση με τους γονείς του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή να δώσουν την ευκαιρία στον αγαπημένο τους γιο να κυνηγήσει το όνειρό του.

Ο Διαμαντόπουλος, γεννηθείς το 2007, αγωνίζεται στη γραμμή κρούσης και φυσικά έχει μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα. Αγωνίζεται στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αχαΐας, συμμετέχει στην ανδρική ομάδα του Ίκαρου και είναι μέλος της μικτής Παίδων της ΕΠΣ Αχαΐας.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement