Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Mεγάλη θλίψη προκάλεσε στο Αγρίνιο η είδηση του θανάτου του Γιώργου Παππά

Δημοσιεύθηκε

στις

Έφυγε αιφνιδίως σήμερα, σε ηλικία 70 ετών,  αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου εισήχθη εσπευσμένα με εγκεφαλική αιμορραγία.

Ο Γιώργος Παππάς ήταν συνταξιούχος καθηγητής φυσικής αγωγής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε για 11 σεζόν με τη φανέλα του Παναιτωλικού (299 συμμετοχές) παραμένοντας ως σήμερα στην πρώτη τετράδα των σκόρερ (78 γκολ). Ήταν μάλιστα  ο αρχηγός της ομάδας που αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Α’ Εθνική στα μέσα της δεκαετίας του 1970.

Διετέλεσε εξάλλου για χρόνια πρόεδρος του Κυνηγητικού Συλλόγου Αγρινίου ενώ είχε ενεργό ανάμειξη στο δημόσιο βίο και ιδιαίτερα στην Αυτοδιοίκηση διατελώντας τόσο νομαρχιακός  και περιφερειακός σύμβουλος όσο και δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου.

Ο Γιώργος Παππάς  ήταν πατέρας δύο παιδιών και είχε ένα εγγόνι. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο, Σάββατο 14 Μαϊου 2022, στις 12:00 στην Αγία Παρασκευή Αγρινίου  όπου η σορός θα βρίσκεται από τις  11:30π.μ.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ-ΜΑΥΡΑ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΑ ΜΕ ΙΩΝΙΚΟ

Η οικογένεια του Παναιτωλικού εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Γιώργου Παππά, εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της ομάδας μας. Αγωνίστηκε για 11 σεζόν με τη φανέλα του Παναιτωλικού (299 συμμετοχές) και παραμένει έως σήμερα στην πρώτη τετράδα των σκόρερ (78 γκολ). Ήταν ο αρχηγός της ομάδας που αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Α’ Εθνική στα μέσα της δεκαετίας του 1970.

Εκφράζουμε στους οικείους του τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του, η ΠΑΕ Παναιτωλικός θα αιτηθεί στην διοργανώτρια όπως στον τελευταίο αγώνα των Play-outs με τον Ιωνικό την προσεχή Κυριακή, οι ποδοσφαιριστές μας αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement