Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Με ευρεία αποδοχή-Τι δήλωσε στη «Γ» η Καρολίνα Ακινόσογλου, που εξελέγη αναπληρώτρια καθηγήτρια Παθολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών

Δημοσιεύθηκε

στις

Η επίκουρη Καθηγήτρια Παθολογίας / Λοιμωξιολογος Καρολίνα Ακινόσογλου, εξελέγη χθες σε θέση Αναπληρωτή Καθηγητή, με απόλυτη πλειοψηφία.

Επί 15 ψηφισάντων, οι 14 ψήφισαν την κυρία Ακινοσογλου και μια μόνον ψήφος ήταν λευκή.
Μάλιστα εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της στους συναδέλφους που την τίμησαν με την ψήφο τους
«Νοιώθω συγκινημένη για την ευρεία αποδοχή που αποτυπώνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη των συναδέλφων στο πρόσωπο μου. Υπόσχομαι ότι θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για να ανταποκριθώ επάξια», δήλωσε στην «Γ» η νεοεκλεγείσα Αναπληρώτρια Καθηγήτρια.
Παράλληλα ο Πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής Καθηγητής Ορθοπεδικής Παναγιώτης Μέγας σε δήλωση του στην «Γ» είπε «πρόκειται για μια εξαιρετική συνάδελφο με σημαντικό έργο που άξιζε απολύτως αυτή τη θέση. Είμαι βέβαιος ότι η Καρολίνα Ακινοσογλου έχει να δώσει πολλά στην Παθολογία και θα τιμήσει αυτή τη θέση σε όλο το εύρος».

 

 

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Με 8 έδρες η Αχαΐα

Καθορίστηκαν πανελλαδικά οι βουλευτικές έδρες ανά εκλογική περιφέρεια

Δημοσιεύθηκε

στις

Ήταν γνωστό και αναμενόμενο, απλώς φαίνεται πως είναι πλέον και «κλειδωμένο», μετά τον πανελλαδικό καθορισμό των βουλευτικών εδρών ανά εκλογική περιφέρεια: Η Αχαΐα στις επόμενες εκλογές θα εκλέξει 8 αντί για 9 βουλευτές, λόγω και της μείωσης των βουλευτικών εδρών σε 285 (από 288). Επίσης, αλλαγές σημειώνονται στον αριθμό των βουλευτικών εδρών στην A’ Αθηνών που μειώνεται κατά μία (13 από 14) και στο Β3′ Νότιο Τομέα Αθηνών που μειώνεται και πάλι κατά μία (17 από 18).

Σημειώνεται πως βάσει του εκλογικού νόμου, οι βουλευτές Επικρατείας αυξάνονται σε 15 από 12, ενώ οι Έλληνες που κατοικούν στο εξωτερικό θα ψηφίζουν για τους βουλευτές Επικρατείας, βάσει του νομοσχεδίου για την ψήφο των αποδήμων που θα κατατεθεί προς διαβούλευση εντός της εβδομάδας.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι μεταξύ των πιο σημαντικών αλλαγών, είναι οι εξής:

 • Καθορίζεται ελάχιστος χρόνος για τη διενέργεια των εκλογών. Ο χρόνος θα κυμαίνεται μεταξύ των 30 και των 24 ημερών.
 • Θεσμοθετείται το μητρώο πολιτών ως πυλώνας για την κατάρτιση των εκλογικών καταλόγων.
 • Δίνεται η δυνατότητα υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης για τους ετεροδημότες και πλέον δεν χρειάζεται να προσέρχονται στα ΚΕΠ.
 • Οι συνδυασμοί καταρτίζονται κεντρικά από τα κόμματα με δήλωση στον Άρειο Πάγο μέσω ειδικής νέας διαδικτυακής πύλης. Με άλλα λόγια, καταργείται η υποβολή υποψηφιοτήτων στα Πρωτοδικεία της χώρας και στη συνέχεια η δήλωση κατάρτισης συνδυασμών από τα κόμματα στον Άρειο Πάγο.
 • Καταργείται η υποβολή δικαιολογητικών όπως είναι το πιστοποιητικό γέννησης, το οποίο αντλείται ηλεκτρονικά από το Μητρώο Πολιτών.
 • Οι δηλώσεις παραίτησης από θέσεις που αποτελούν κώλυμα εκλογικότητας δηλώνεται μόνο στην υπηρεσία του υποψηφίου και ηλεκτρονικό αντίγραφο υποβάλλεται ψηφιακά στην πύλη υποψηφιοτήτων.
 • Μαζί με τους συνδυασμούς ανά εκλογική περιφέρεια, τα κόμματα που έχουν καταρτίσει συνδυασμούς σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες υποβάλλουν στην ίδια πύλη το ψηφοδέλτιο επικρατείας τους.
 • Όλα τα απαιτούμενα παράβολα πληρώνονται ηλεκτρονικά.
 • Η ανακήρυξη των Βουλευτών γίνεται από τον Άρειο Πάγο και όχι από τα Πρωτοδικεία.
 • Αυξάνεται ο αριθμός των Βουλευτών επικρατείας από 12 σε 15 (χάνει μια έδρα ο Νότιος Τομέας Αθηνών, η Αχαΐα και η Α’ Αθηνών. Απαγορεύεται η προεκλογική δραστηριότητα στο διαδίκτυο την παραμονή και την ημέρα των εκλογών για κόμματα και υποψηφίους.
 • Δίνεται η δυνατότητα καθορισμού ημερήσιας αποζημίωσης στα μέλη των εφορευτικών επιτροπών με κοινή απόφαση ΥπΟικ και ΥπΕς. Ο αριθμός των επιτροπών υπό κανονικές συνθήκες κυμαίνεται μεταξύ 18.000 και 20.000 ενω σε κάθε εφορευτική μετέχουν 4 μέλη τα οποία συχνότατα δεν εμφανίζονται.
 • Θεσμοθετείται η ταχεία μετάδοση του αποτελέσματος από τους δικαστικούς αντιπροσώπους μέσω κινητού ή ταμπλέτας. Απεμπλέκονται οι περιφέρειες από τη διαδικασία και αντλούν από το ΥΠΕΣ σε πραγματικό χρόνο τα αποτελέσματα.
 • Για πρώτη φορά οι δικαστικοί αντιπρόσωποι κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας μεταδίδουν τον αριθμό των ψηφισάντων ώστε να ενημερώνεται η κοινή γνώμη για τον αριθμό των ψηφισάντων. Η συμμετοχή θα μεταδίδεται τρεις φορές, στις 10 το πρωί, στις 2 το μεσημέρι και στις 5 το απόγευμα.

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΔΡΕΣ ΑΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ειδικότερα, ο αριθμός των βουλευτικών εδρών κάθε εκλογικής περιφέρειας, για τις γενικές βουλευτικές εκλογές, ορίζεται ως εξής:

Α΄ Αθηνών σύνολο εδρών 13 (από 14)

Β1΄ Βόρειου Τομέα Αθηνών 15

Β2′ Δυτικού Τομέα Αθηνών 11

Β3′ Νότιου Τομέα Αθηνών 17 (από 18)

Α’ Πειραιώς 6

B’ Πειραιώς 8

Α’ Ανατολικής Αττικής 10

Β’ Δυτικής Αττικής 4

Νομού Αιτωλοακαρνανίας 7

Αργολίδος 3

Αρκαδίας 3

Άρτης 3

Αχαΐας 8 (από 9)

Βοιωτίας 3

Γρεβενών 1

Δράμας 3

Δωδεκανήσου 5

Έβρου 4

Ευβοίας 6

Ευρυτανίας 1

Ζακύνθου 1

Ηλείας 5

Ημαθίας 4

Ηρακλείου 8

Θεσπρωτίας 2

Α’ Θεσσαλονίκης 16

Β’ Θεσσαλονίκης 9

Νομού Ιωαννίνων 5

Καβάλας 4

Καρδίτσης 4

Καστοριάς 2

Κέρκυρας 3

Κεφαλληνίας 1

Κιλκίς 3

Κοζάνης 5

Κορινθίας 4

Κυκλάδων 4

Λακωνίας 3

Λαρίσης 8

Λασιθίου 2

Λέσβου 3

Λευκάδος 1

Μαγνησίας 6

Μεσσηνίας 5

Ξάνθης 3

Πέλλης 4

Πιερίας 4

Πρεβέζης 2

Ρεθύμνης 2

Ροδόπης 3

Σάμου 1

Σερρών 6

Τρικάλων 4

Φθιώτιδος 5

Φλωρίνης 2

Φωκίδος 1

Χαλκιδικής 3

Χανίων 4

Χίου 2

 

Η απλή αναλογική και οι δεύτερες κάλπες

Πρόωρες εκλογές, διπλή κάλπη, απλή αναλογική, διάλυση Βουλής, διερευνητικές εντολές. Η παραπάνω ορολογία κυριαρχεί εσχάτως στον δημόσιο διάλογο… Τι προβλέπει όμως το Σύνταγμα σε περίπτωση που ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφασίσει τελικώς να προσφύγει στην κάλπη το φθινόπωρο; Επιπλέον, για ποιον λόγο θεωρείται σχεδόν δεδομένο πως θα υπάρξει και δεύτερη εκλογική αναμέτρηση, καθώς δεν θα καταστεί δυνατό να προκύψει κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή;

Σε περίπτωση που οι φήμες για προσφυγή στην κάλπη στα μέσα του προσεχούς Σεπτεμβρίου έχουν βάση, αυτό σημαίνει πως ο πρωθυπουργός θα πρέπει να προχωρήσει στις σχετικές ανακοινώσεις στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου. Μια ημερομηνία που προκρίνεται από πολλούς ενοίκους του Μεγάρου Μαξίμου είναι η 20ή Αυγούστου. Κι αυτό διότι την ημέρα εκείνη η χώρα μας εξέρχεται από το καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας, γεγονός που δύναται να αποτελέσει ένα πρώτης τάξεως θετικό αφήγημα για την κυβέρνηση. Επιπροσθέτως, η ανακοίνωση εκλογών την ημέρα εκείνη ή έστω την επομένη, δηλαδή την Κυριακή 21 Αυγούστου, δεν διαταράσσει και τα μπάνια του λαού, καθώς ακολουθεί την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου.

Σύμφωνα με το άρθρο 41 του Συντάγματος για τη διάλυση της Βουλής, «το διάταγμα διάλυσης της Bουλής πρέπει να περιλαμβάνει συγχρόνως την προκήρυξη εκλογών μέσα σε 30 ημέρες και τη σύγκληση της νέας Βουλής μέσα σε άλλες 30 ημέρες από τις εκλογές». Συμπερασματικά, το Σύνταγμα προβλέπει ξεκάθαρα πως η κάλπη πρέπει να στηθεί μέσα σε διάστημα το αργότερο 30 ημερών από τη διάλυση της Βουλής, ωστόσο πουθενά δεν αναφέρει τον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

Ωστόσο, ο νόμος προβλέπει ρητά μια σειρά από διαδικασίες και προθεσμίες για τις εκλογές που αφορούν την ανακήρυξη των υποψηφίων και των συνδυασμών, την κλήρωση των μελών των εφορευτικών επιτροπών κ.ά. Με βάση τις προθεσμίες αυτές, το νωρίτερο που μπορεί να γίνουν εκλογές από την ημέρα έναρξης της προεκλογικής περιόδου είναι 22 ημέρες.

Αυτό σημαίνει στην πράξη πως, εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοινώσει προσφυγή στην κάλπη στις 20 ή στις 21 Αυγούστου, η κάλπη θα στηθεί το νωρίτερο την 11η Σεπτεμβρίου και το αργότερο τη 18η Σεπτεμβρίου. Γι’ αυτό αυτές οι δύο ημερομηνίες ακούγονται περισσότερο τις τελευταίες εβδομάδες.

Τι συμβαίνει, ωστόσο, με την απλή αναλογική και για ποιον λόγο θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα υπάρξει και δεύτερη κάλπη; Ο ΣΥΡΙΖΑ τον Ιούλιο του 2016 άλλαξε τον εκλογικό νόμο και «πέρασε» από τη Βουλή την απλή αναλογική, που καταργεί το μπόνους των 50 εδρών. Με βάση τον νόμο αυτόν, που ισχύει για πρώτη φορά στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση και δεδομένων των συσχετισμών των εκλογικών δυνάμεων αυτή τη στιγμή, η αυτοδυναμία φαντάζει… όνειρο θερινής νυκτός για όλα τα κόμματα, καθώς προκειμένου να υπάρξει πλειοψηφία 151 εδρών απαιτείται εκλογικό ποσοστό πάνω από 46% για το πρώτο κόμμα. Εφόσον κανένα κόμμα δεν εξασφαλίσει τέτοια ποσοστά, την αμέσως επόμενη ημέρα της Κυριακής των εκλογών θα αρχίσει ο γνωστός κύκλος των διερευνητικών εντολών. Την εντολή παίρνει αρχικώς ο αρχηγός του πρώτου κόμματος και προσπαθεί να σχηματίσει κυβέρνηση με άλλο ή άλλα κόμματα. Αν δεν τα καταφέρει, την εντολή παίρνει ο αρχηγός του δεύτερου κόμματος και, αν ούτε οι δικές του προσπάθειες ευοδωθούν, την εντολή λαμβάνει ο τρίτος.

Σε περίπτωση που όλες οι προσπάθειες αποβούν ατελέσφορες -ακόμη και η διαβούλευση της Προέδρου με τα κόμματα-, τότε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα αναθέσει τον σχηματισμό κυβέρνησης σε έναν από τους προέδρους των τριών ανώτατων δικαστηρίων της χώρας, προκειμένου να πάμε στις δεύτερες κάλπες, στις οποίες αυτή τη φορά θα ισχύσει ο εκλογικός νόμος που ψήφισε η Ν.Δ. το 2020, δηλαδή της ενισχυμένης αναλογικής.

Από την πρώτη μέχρι τη δεύτερη κάλπη χρειάζεται περίπου ένας μήνας, ακόμα και αν οι επικεφαλής των κομμάτων δεν κρατήσουν τη διερευνητική εντολή για τρεις μέρες όπως ορίζει ο νόμος. Δηλαδή, οι δεύτερες εκλογές θα γίνουν μετά τα μέσα Οκτωβρίου, με το πρώτο κόμμα να μπορεί αυτή τη φορά ευκολότερα να «πιάσει» την πολυπόθητη αυτοδυναμία λόγω ενισχυμένης αναλογικής, με ένα ποσοστό γύρω στο 36%.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Φωτιά στον Πύργο Ηλείας: Σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Φωτιά για ακόμα μία φορά στην Ηλεία, αυτήν την φορά στον Πύργο και συγκεκριμένα στην περιοχή της Κορυφής. Πυρκαγιά είχε ξεσπάσει και στις 3 Ιουλίου στις Πόρτες Αχαΐας και στη συνέχεια πέρασε στη γειτονική Ηλεία. Εξαιτίας της πυρκαγιάς δόθηκε εντολή εκκένωσης μέσω του 112.

Καίει σε δασική έκταση
Σύμφωνα με τοπικά μέσα η φωτιά τώρα έχει δύο εστίες και στην περιοχή σπεύδουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου.

Σύμφωνα με το ilialive διαστάσεις έχει λάβει η πυρκαγιά κυρίως στο ένα μέτωπο σε πλαγιά.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Πέθαναν και κηδεύονται την Τετάρτη (6/7)

Δημοσιεύθηκε

στις

ΚΗΔΕΙΑ

Την πολυαγαπημένη μας

ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ (χήρα) ΚΩΝ. ΚΑΡΑΛΗ

(ΕΤΩΝ 82)

Κηδεύουμε την Τετάρτη 6-7-2022 και ώρα 6 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ρίου.
Τα παιδιά της: Λένα και Νίκος, Χρήστος και Άννα. Τα εγγόνια της: Έκτορας, Νικόλας. Οι αδελφοί. Οι ανιψιοί. Οι λοιποί συγγενείς.

Γραφείο Τελετών ΒΑΝΤΑΡΑΚΗ. Α΄ Πανεπιστημίου 15 – Τηλ.: 2610-436.425. Τηλ. οικίας: 2610-641.360, κινητό: 6932-324.062. Β΄ Πατρών-Πύργου 214 (Βραχνέικα).

 

Τον πολυαγαπημένο μας

ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΛΕΞ. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ

(ΕΤΩΝ 49)

Κηδεύουμε την Τετάρτη 6-7-2022 και ώρα 4.30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αναλήψεως Ψαροφαΐου Πατρών. Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Αγίου Μηνά Λεύκας.

Οι γονείς του: Αλέξιος και Αγγελική. Τα αδέλφια του: Αναστασία και Θεόδωρος Στασινόπουλος, Ειρήνη και Χρήστος Θανόπουλος, Κωνσταντίνος και Θεώνη Δημητροπούλου. Τα ανίψια του. Οι θείοι. Οι εξάδελφοι. Οι λοιποί συγγενείς.

* Παράκλησις, όπως αντί στεφάνων γίνουν καταθέσεις στο Ίδρυμα «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Κ. ΤΣΑΝΤΑΡΛΙΩΤΗΣ Ο.Ε. Καλαβρύτων 18 και Φωκαίας. Τηλ.: 2610-324.855, 2610-324.838, Αθηνών – Ρίου 5Α Ρίον, τηλ.: 2610-326.842.

 

Τον πολυαγαπημένο μας

ΧΡΗΣΤΟ ΓΕΩΡΓ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ

(ΙΑΤΡΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ – ΕΤΩΝ 85)

Κηδεύουμε την Τετάρτη 6-7-2022 και ώρα 5.30 μ.μ. από τον Νέο Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Πατρών. Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Αγίου Μηνά Λεύκας.

Η σύζυγος: Κρινιώ. Τα παιδιά του: Γιώργος και Μπρουνέλλα, Νατάσσα και Γιώργος. Τα εγγόνια του: Χριστίνα, Σπύρος, Χρήστος. Τα αδέλφια του. Οι ανιψιοί. Οι λοιποί συγγενείς.

*Παράκλησις, όπως αντί στεφάνων γίνουν καταθέσεις υπέρ του Συλλόγου «Το Φωτεινό Αστέρι».

Κ. ΤΣΑΝΤΑΡΛΙΩΤΗΣ Ο.Ε. Καλαβρύτων 18 και Φωκαίας. Τηλ.: 2610-324.855, 2610-324.838, Αθηνών – Ρίου 5Α Ρίον, τηλ.: 2610-326.842.

 

Την πολυαγαπημένη μας

ΑΘΗΝΑ (χήρα) ΧΡ. ΚΑΡΑΪΝΔΡΟΥ

(ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΔΗΜ. ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ – ΕΤΩΝ 94)

Κηδεύουμε σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω Covid-19 την Τετάρτη 6-7-2022 και ώρα 6 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πετροχωρίου.

Η οικογένεια. Τα ανίψια της. Οι λοιποί συγγενείς.

Κ. ΤΣΑΝΤΑΡΛΙΩΤΗΣ Ο.Ε. Καλαβρύτων 18 και Φωκαίας. Τηλ.: 2610-324.855, 2610-324.838, Αθηνών – Ρίου 5Α Ρίον, τηλ.: 2610-326.842.

 

Τον πολυαγαπημένο μας

ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΧΡ. ΜΠΡΑΝΗ

(ΕΤΩΝ 69)

Κηδεύουμε την Τετάρτη 6-7-2022 και ώρα 12 μ. από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Πλατανίου Ρίου.

Η σύζυγος: Ασήμω. Τα παιδιά του: Χρήστος και Αντωνία Μπράνη, Νίκη Μπράνη. Ο εγγονός: Αλέξανδρος. Οι αδελφοί. Οι ανιψιοί. Οι λοιποί συγγενείς.

Γραφείο Τελετών & Μνημοσύνων ΣΑΜΙΩΤΗ. Πανεπιστημίου 83, Ζαβλάνι (πλησίον Α΄ Νεκροταφείου Πάτρας), τηλ.: 2610-454.184, fax: 2610-450.732, κιν.: 6944-320.495, τηλ.: 2610-455.151. Γίνονται τελετές με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία. Διανυκτερεύει.

 

Την πολυαγαπημένη μας

ΕΥΘΥΜΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ-ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

(ΕΤΩΝ 71)

Κηδεύουμε την Τετάρτη 6-7-2022 και ώρα 11 π.μ. από τον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης Πατρών.

Τα τέκνα: Αναστάσιος, Θεόδωρος Ιωάννου. Οι αδελφοί: Ελένη και Σπύρος Μαυροειδής. Οι ανιψιοί. Οι λοιποί συγγενείς.

Τελεταί ΚΩΝ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ. Α’ Γραφείο: Ιωνίας 64, Πάτρα – τηλ.: 2610-341.608, 325.417. Β’ Γραφείο: Διγενή Ακρίτα 89, Προάστιο Πατρών (Παν. Νοσοκομείο Ρίου) – τηλ.: 2610-451.566. κιν.: 6932-930.023. Γίνονται τελετές κατηγορίας με ασφαλιστικά ταμεία.

 

Την πολυαγαπημένη μας

ΕΛΕΝΗ (χήρα) ΚΩΝ/ΝΟΥ ΜΠΕΚΙΡΗ

(ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΑΛΑΝΤΖΑ – ΕΤΩΝ 82)

Κηδεύουμε την Τετάρτη 6-7-2022 και ώρα 1 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Β΄ Κοιμητηρίου Λεύκας Πατρών.

Τα τέκνα: Θεώνη και Παναγιώτης Σπυρόπουλος, Χρήστος Μπεκίρης. Οι εγγονοί: Ελένη, Χαρίκλεια, Γιώργος. Οι αδελφοί. Οι ανιψιοί. Οι λοιποί συγγενείς.

Τελεταί ΚΩΝ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ. Α’ Γραφείο: Ιωνίας 64, Πάτρα – τηλ.: 2610-341.608, 325.417. Β’ Γραφείο: Διγενή Ακρίτα 89, Προάστιο Πατρών (Παν. Νοσοκομείο Ρίου) – τηλ.: 2610-451.566. κιν.: 6932-930.023. Γίνονται τελετές κατηγορίας με ασφαλιστικά ταμεία.

 

Την πολυαγαπημένη μας

ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΤΟΥΒΑ

(ΕΤΩΝ 73)

Κηδεύουμε την Τετάρτη 6-7-2022 και ώρα 10.30 π.μ. από τον Παλαιό Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Πατρών. Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Εγλυκάδος.

Ο σύζυγος: Αθανάσιος. Τα παιδιά της: Κωνσταντίνος και Γεωργία Ντούβα, Αλέξανδρος Ντούβας, Γεώργιος και Μαρία Ντούβα, Σωτήρης Ντούβας, Δημήτρης Ντούβας. Τα αδέλφια της: Διονυσία Τουλιάτου, Νικόλαος και Κωνσταντίνα Τουλιάτου, Αγγελική Κριμπαροπούλου, Ευστάθιος και Δήμητρα Ντούβα, Γεώργιος Ντούβας, Σπύρος και Ελένη Ντούβα. Τα εγγόνια. Οι λοιποί συγγενείς.

Γραφείο Τελετών ΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓ. ΚΙΑΦΑ. Γούναρη 173 & Αγ. Δημητρίου. Τηλ.: 2610-275.295 – Πάτρα, Κάτω Αχαΐα – τηλ.: 26930-22.077.

 

Τον πολυαγαπημένο μας

ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΧΡΗΣΤ. ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ

(ΕΤΩΝ 92)

Κηδεύουμε την Τετάρτη 6-7-2022 και ώρα 5 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Παραλίας Πατρών. Η σορός θα ευρίσκεται στον Ιερό Ναό στις 4.30 μ.μ.

Τα παιδιά του: Θανάσης Ρουπακιώτης, Σπυρίδων Ρουπακιώτης, Νικόλαος και Παναγιώτα Ρουπακιώτη. Τα εγγόνια του: Βασίλειος, Αγλαΐα. Οι ανιψιοί. Οι λοιποί συγγενείς.

Γραφείο Τελετών & Μνημοσύνων ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ & ΥΙΟΣ. Α Γραφείο: Ευβοίας 131, Πάτρα, τηλ.: 2610-324.501. Β Γραφείο: Αγ. Ανδρέου 3, Αίγιο, τηλ.: 26910-274.44, κιν.: 6932-885.964.

 

Τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα, αδελφό, παππού και θείο

ΣΩΤΗΡΙΟ ΔΗΜ. ΡΗΓΑ

(ΕΤΩΝ 81)

Κηδεύουμε την Τετάρτη 6-7-2022 και ώρα 6 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Αραχωβιτίκων. Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό ώρα 5.30 μ.μ.

Η σύζυγος: Θεοδώρα. Τα παιδιά: Δημήτριος και Αγγελική Ρήγα, Μαρία και Μάριος Καρυκας. Τα αδέλφια: Σωτηρία (χήρα) Αρισ. Χαραλαμποπούλου, Ανδρέας και Κατερίνα Ρήγα. Τα εγγόνια. Τα ανίψια. Οι λοιποί συγγενείς.

Γραφείο Τελετών ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, Κάτω Αχαΐα, τηλ.: 26930-22.664, 23.465, Βραχνέικα τηλ.: 2610-671.685, κιν.: 6972-446.720. Ανοικτά καθ’ όλο το 24ωρο.

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα