Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αχαΐα: Τρεις συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνελήφθησαν, έπειτα από αστυνομική επιχείρηση, χθες το βράδυ, στο ΣΕΑ Αιγίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, τρεις ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης, μεταφοράς και κατοχής ναρκωτικών, της παράβασης του νόμου περί όπλων και της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, αξιοποιώντας πληροφορίες, εντόπισαν τους δυο κατηγορούμενους να κινούνται με όχημα και να μεταβαίνουν στο ΣΕΑ Αιγίου, όπου συναντήθηκαν με τον τρίτο κατηγορούμενο, ο οποίος εισήλθε στο σημείο με φορτηγό αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια ο οδηγός του φορτηγού αυτοκινήτου κατέβασε από την καρότσα, δυο βαλίτσες, τις οποίες παρέλαβε ο συνοδηγός του έτερου οχήματος και τις τοποθέτησε στο χώρο αποσκευών του οχήματος.

Άμεσα οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τους τρεις άνδρες, ωστόσο ο ένας από αυτούς κατά τη σύλληψη του, προέβαλε σθεναρή αντίσταση, επιχειρώντας να καταφέρει χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα των αστυνομικών.

Ροή ειδήσεων

Advertisement