Connect with us

Παναχαϊκή

Η Ωρα της δράσης έφτασε

Published

on

Η Παναχαϊκή σήμερα (5 μ.μ.) ρίχνεται στη μάχη των μπαράζ ανόδου με αντίπαλο το Μακεδονικό

 

Τα ψέματα τελείωσαν και ήρθε η ώρα με την Παναχαϊκή να ρίχνεται στην μάχη για τα μπαράζ ανόδου της Super League.

Οι κοκκινόμαυροι πρέπει να δείξουν μέσα στο χορτάρι τις ικανότητες που έχουν και να κρατήσουν ψηλά το γόητρο της ομάδας. Η φανέλα είναι βαριά και δεν υπάρχει κανένα φόβητρο για την Παναχαϊκή. Αντίθετα το φόβητρο είναι η Παναχαϊκή για όλους τους υπόλοιπους.

Σήμερα λοιπόν στις 5 μ.μ. στη Νέα Ευκαρπία η Παναχαϊκή αντιμετωπίζει το Μακεδονικό μια ομάδα η οποία πήρε την θέση της Κοζάνης στα «χαρτιά» και όχι στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό όμως ποσώς πρέπει να ενδιαφέρει τους κοκκινόμαυρους που ζητούν την πρώτη νίκη στα μπαράζ καθώς την 2η αγωνιστική θα πραγματοποιήσει το ρεπό της.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος όλο αυτό το διάστημα πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι που έκανε αγώνα δρόμου έτσι ώστε να κρατήσει ζεστούς τους ποδοσφαιριστές του, δούλευε και το ψυχολογικό. Η καθυστέρηση ήταν μεγάλη και το θετικό είναι ότι το κλίμα στο «κοκκινόμαυρο» στρατόπεδο είναι πολύ, πολύ καλό.

Αυτό φυσικά πρέπει να το αποδείξουν και στην πράξη παίρνοντας το «διπλό» στην Θεσσαλονίκη.

Δεν είπε κανείς ότι η εν λόγω αναμέτρηση με τον Μακεδονικό θα είναι εύκολη. Εξάλλου οι αγώνες μπαράζ είναι ιδιαίτεροι και χρειάζεται υπομονή και προσήλωση στο παιχνίδι. Αυτό οι κοκκινόμαυροι φαίνεται να το έχουν δουλέψει αρκετά και η πλάστιγγα στο θετικό αποτέλεσμα γέρνει προς τους Αχαιούς.

 

Αρκετοί στην αποστολή

Χθες το μεσημέρι η κοκκινόμαυρη αποστολή ξεκίνησε από την Αχαΐα για ξενοδοχείο της περιοχής της Βόρειας Ελλάδος. Ο έμπειρος τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος επέλεξε τους παρακάτω 23 ποδοσφαιριστές:

Αθανασόπουλος, Κολοβούρης, Παπαδόπουλος, Σμίλτος, Λιποράτσε, Τεγούσης, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης, Κυβελίδης, Στεργίδης, Τσακμάκης, Καρακλάιτς, Καρπαθάκης, Κέρι, Αλεξόπουλος, Μακρής, Γούλας, Στασινόπουλος, Λιμάτσι, Λούσκος, Παπαχρονόπουλος, Μαστραντωνάκης και Χαντί.

 

Από τη Θράκη ο ρέφερι

Ο Χρήστος Κακουλίδης από τον σύνδεσμο της Θράκης θα είναι αυτός που θα διευθύνει τον πρώτο αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Super League 2 αύριο ανάμεσα στον Μακεδονικό και την Παναχαϊκή.

Βοηθοί του θα είναι ο Νίκος Σάββας από τον Σύνδεσμο Σερρών, Κωνσταντίνος Τσακίρης (Δράμας) και 4ος ο Γιάννης Τομαράς (Θράκης).

Να σημειωθεί ότι ο 34χρονος διαιτητής όπως και οι υπόλοιποι που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις είναι διαιτητές Super League 2.

Γήπ. Ρουφ: ΠΑΟ Ρουφ-Ηλιούπολη, Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας)

Γήπ. «Δ. Κοντικάκης» Ευόσμου: Αγροτικός Αστέρας- Προοδευτική, Λάζαρος Ρεντίφης (Αν. Αττικής).

Γήπ. Μακεδονικος: Μακεδονικός- Παναχαϊκή, Χρήστος Κακουλίδης (Θράκης).

 

Τρεις παίκτες θέλουν προσοχή

Τρεις παίκτες είναι αυτοί που έχουν σηκώσει το βάρος του Μεκαδονικού. Πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ Θάνο Τοπούζη. Ο 29χρονος επιθετικός έχει σημειώσει 11 γκολ και μαζί με τον με τον Τσουκάνη θεωρούνται οι σταρ της ομάδας -έχει την εμπειρία, καθώς κατά το παρελθόν αγωνίστηκε στους Άρη, Σαλερνιτάνα (Ιταλίας) Άσκολι (Ιταλίας), ΟΦΗ, Αγροτικό Αστέρα, ΟΦ Ιεράπετρας, Ποσειδώνα Μηχανιώνας.

Ο τρίτος της παρέας είναι ο Σλοβάκος Μίλαν Λάλκοβιτς ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Μπάνικ, Οστράβα, Μπόστον Γιουνάιτεντ και Πόρτσμουθ.

 

Θα υπάρχει εικόνα

Το πρώτο παιχνίδι της Παναχαϊκής με την Κοζάνη θα έχουν την ευκαιρία οι φίλαθλοι των κοκκινόμαυρων να το παρακολουθήσουν σε live streaming από το insport.gr.

 

 

Με τους φιλάθλους στο πλευρό της

Οι κοκκινόμαυροι φίλαθλοι δεν άφησαν ποτέ φέτος την ομάδα μόνη της οπότε και αύριο θα είναι στο πλευρό των ποδοσφαιριστών στον πρώτο αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Super League 2.

Οι φίλοι των κοκκινόμαυρων έχουν ναυλώσει ένα πούλμαν για την Θεσσαλονίκη και το «παρών» θα είναι βροντερό στη Νέα Ευκαρπία στηρίζοντας τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών έτσι ώστε να φύγουν με το πρώτο «διπλό».

Ροή ειδήσεων

Advertisement